Szeretett-játszadoztam, talán szeretem-nem akar csalódni. Többi lent?
1. lány=L 2. lány=P 3. lány=T
Röviden tömören.Tavaly novemberben megismerkedtem egy lánnyal L-el akivel nagyon megtetszettünk egymásnak,beszélgettünk napokat stb de nekem túl könnyűnek tűnt ez az egész szóval nem sürgettem a dolgot,úgy voltam vele majd később talán.Össze is jöttem egy másik lánnyal P-vel helyette (viszont ez nem tudom hogy L-t hogy érintette). Miután szakítottam P-vel ráírtam újra L-re viszont nem válaszolt sose.Ez volt februártól júniusig.Májusba összejöttem T-vel nem rég szakítottam de már nyáron beszéltünk L-el.Viszont most L fél attól,hogy riba*cnak tartanák hiszen őt okolnák azért,hogy szakítottam T-vel. Saját megjegyzés: annyira túlbonyolítom ezt az egészet,hogy magamon is észreveszem mennyire szeretnék tőle többet. Segítsetek kérlek!
Ez az elteszlek késôbbre, majd talán... Írtó nagy bunkóság...
De nem fogják annak tartani.
Legalább légy határozott és keress másik lányt!
Eddig miért voltál képes másik kettővel kavarni?Saját hülyeséged miatt van ez most így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!