Mit jelent, ha a srác utánam akar inni?
Figyelt kérdés
Ha egy pohárból/üvegből szeretne inni velem, majd miután megkínált, ő is iszik rögtön, az mit jelent?
Barátokról, haverokról van szó.
Nem tinik esetében, 20 felett
Lány vagyok :D
2014. okt. 22. 00:27
2/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem finnyás? Nameg nem higénikus
4/6 anonim válasza:
Én is sokszor jártam így. Elfogyott az én piám vagy meg akartam nézetni , hogy nem e mérgező az adott pia amit iszok és épp a lány volt a teszt alany erre. 3 dologból jó 1 nincs követkemény, 2 felszabultan tudok inni , 3 a nyomok könnyen eltüntethetőek lesznek. Am meg szerintem gyerekes , de bejössz neki. 22/f
5/6 anonim válasza:
Azt, hogy nincs nálatok pohár...?
Én is lány vagyok, ebből kifolyólag szoktam kombinálni, meg túlgondolni dolgokat, de ez azért már nevetséges. :DD
6/6 anonim válasza:
lol
szerintem az ég világon semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!