Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bulizni/csajozni jó lehet egy...

Bulizni/csajozni jó lehet egy ilyen gönc?

Figyelt kérdés

Idióta kérdésnek tűnhet, de nem vagyok az a nagy bulizós alkat. Sajnálom rá a pénzt és az életmódommal nem is összeegyeztethető a kicsapongás. Most viszont szakítottam barátnőmmel és még születésnapom is van így úgy gondoltam kivételt teszek. A ruhatáram viszont eléggé hétköznapian átlagos.

Farmer (kék) + kapucnis felső nagyon tróger (van egy szürkés illetve egy kék)? Esetleg V nyakú felsőt tudok még felvenni (kék vagy fekete). Póló az sajnos kizárt ebben a szar időben. A ruhák egyébként jól állnak, mert eléggé izmos vagyok, csak minden pénzem a kondira megy, emiatt a ruhatáram szegényes :D 24 éves vagyok.

2014. okt. 22. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Bizti lesz akinek ez jön be.
2014. okt. 22. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Dugásra vagy komolyra? Komolyra esélytelen.
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 kifejtenéd? xd
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor farmer és fekete V felső v poló rá egy pulcsi és ha meleged lenne mutathatod a kondis testedet csajpknak:)
2014. okt. 22. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyet még nem hallottam, hogy pasi parázzon azon, hogy mit vegyen fel.

Nektek mindig egyszerűbb.

A farmer és egy póló, (akár V nyakú, akár nem) az mindig jó. Feltéve, hogy nem lóg, nincs agyon mosva és persze alap, hogy tiszta.

Nekem a póló és flanel ing, vagy más ing össze állítás is tetszik, vagy a póló, plusz bőrdzseki, vagy már átmeneti kabát. A pulcsinál is az a lényeg, hogy ne legyen agyon mosott, bolyhos.

Ne parázz, jó lesz az. Egyébként is írtad, hogy izmos vagy. Ha nem görbe a hátad, akkor egy izmos, jó kiállású testen a krumplis zsák is lehet szexi.

Egyébként: Boldog Szülinapot!!!

2014. okt. 22. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!