Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van magától ilyen sok...

Miért van magától ilyen sok lány elszállva?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 14:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Az ilyen fiuk miatt mint te.
2014. okt. 21. 14:58
 2/23 A kérdező kommentje:
#1-es, azt se tudod, hogy mi a nemem és azt sem, hogy milyen vagyok, de azért sikert megnevettetned.
2014. okt. 21. 15:00
 3/23 anonim ***** válasza:
mert ők birtokolják a PIN*ÁT
2014. okt. 21. 15:20
 4/23 anonim ***** válasza:
Mert apukám azt mondta h hercegnő vagyok *.*
2014. okt. 21. 15:25
 5/23 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mit nevezel te elszállásnak.

Van aki az egészséges önbizalmat, önbecsülést is annak nevezi.

2014. okt. 21. 15:27
 6/23 anonim ***** válasza:
hogy legyen mit kerdezned:) minden hulye kerdes utan jossz nekem egy 1000-sel :)de ez mar csak igy van :) nem kell felvenni oket en szemely szerint nem vagyok magatol annyira elszalva inkabb a hulye kerdesek zavarnak de nagyon :) bocs :( remelem tudtam segiteni :)
2014. okt. 21. 15:29
 7/23 anonim ***** válasza:
25%
Valljuk csak be egészen nyugodtan. Nagyon-nagyon sok nő hordja fenn az orrát, és nem azért, mert van önbizalmuk, hanem mert beképzeltek, önteltek, flegmák. Nem is nagyon találkoztam még értelmes, intelligens nővel életem során, akik vevők lettek volna egy teljesen hétköznapi beszélgetésre, vagy esetleg többre. Nagyon sok tapló lány szaladgál sajnos az utcákon, és olyan is bunkóznak, akikről elsőre nem is gondolnád. Már egy ideje feladtam a magyar nőkkel való ismerkedést, meglepő, de bárhol jártam külföldön, sokkal barátságosabbak még a fiatalabb lányok is, és egyáltalán nem bunkóznak úgy, mint itthon, "szeretett" hazánkban.
2014. okt. 21. 17:04
 8/23 anonim ***** válasza:

# 7

Valamiért úgy érzem, hogy veled is súlyos problémák lehetnek...

2014. okt. 21. 17:08
 9/23 anonim ***** válasza:
#8: Akkor mégis az hogy lehet, hogy nem egy, nem kettő, nem három, hanem meghökkentően sok olyan férfival (tehát férfival, nem tizenéves kis lurkókkal) beszéltem már GYK-n kívül is, akik a véleményemtől függetlenül vallották ugyanazt, amit én is? Miért van az, hogy a külföldre sűrűn járó, vagy a külföldön élő férfiak sokkal könnyebben tudnak párt találni maguknak, miközben itthon évek alatt végig sikertelenek voltak? Külföldön, azaz Magyarországon kívül a nők sokkal lazábbak, sokkal közvetlenebbek, sokkal barátságosabbak, bárhol, amerre jártam eddig életem során. Amikor itthon meglátom a sok savanyú, unott, flegma, nagyképű, beképzelt, elégedetlen, lenézően pofákat vágó nőket, majdhogynem még az élettől is elmegy a kedvem és visszavágyok külföldre. Szinte hetente járok ki, és megnyugtatlak, meglepően szembetűnő a különbség. Bocs, de nekem nincs szükségem egyetlen beképzelt, nagyképű, öntelt magyar nőre sem. Már döntöttem!
2014. okt. 21. 17:16
 10/23 anonim ***** válasza:
58%
Hát, akkor menj oda, ahol jól érzed magad, és sok sikert! ;)
2014. okt. 21. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!