Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt alárendelt nő aki...

Van itt alárendelt nő aki ismerkedne?

Figyelt kérdés
Elegem van a egyenjoguságbol már rég átestek a lo tuloldalára a nők én domináns vagyok de minden nő azt hiszi hogy ő a valaki számomra csak egy.mosógépek szeretnék egy.olyan kapcsolatot ami régen volt megszokott a nőnek fözés mosás takaritás majd idővel gyereknevelés a dolga a férfinak meg minden persze ez nem azt jelenti vissza is élnék vele meghalgatom ha mond okosat halgatok rá de ne őakarjon irányitani mindenbe dönteni szeretném szeretni ugy hogy merjek vele hozszab távra tervezni nem akarom megalázni csak ne akarjon uralkodni mint az átlag a fontos döntésekbe hagyja rám a dolgokat hiszen én vagyok a férfi mindig joldöntök nem szabad átengedni a gyeplőt mert az általába kapcsolat végét jeleni másoknál is a nők nem irányitásra születek a férfinak adta a nőt isten mint játékszert nem fordítva amugy lehet nem valami csajozos ez a kiirás de aki megismer az néz egy.nagyot mijen normális vagyok sokan szeretnek halgatnak rám stb több szakmám is van jó munkahejem elértem valamit azbéletbe fiatal korom elenére szal nők akik érdeklek privit kérek 22 f
2014. okt. 21. 05:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Fijjjjjjam..ilyen stílussal max a kutyád baszhatod..Gazdag lenéző nyikhaj, aki már most játékszernek titulálja a nőket, ezzek effektíve előrevetíted, hogy verni tuti fogod, ha nem tetszik valami, kielégíteni viszont soha, de nem baj, mert ha szűz úgyse tudja mit kéne éreznie..szívből kívánom, hogy ne szaporodj! És még kultúrálatlan és primitív is.
2014. okt. 21. 12:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Fijam kapálsz hejetem te eleget ;-) és irhatok bárhogy ha jobban keresek mint ti :-P ez a legnagyobb problémátok... Szánalmasak az ijen önkéntes "tanárok"
2014. okt. 21. 15:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Többször elegitek ki egy nőt 1 aktus alat mint te az életedbe te senki az ijen kiss senki csirák miatt van az hogy minden csaj csal hazudik és nagyravágyoak a világ nem elég nekik remélem te nem fogsz szaporodni mert a lánxod egy utolsó kur** lesz ezzel a nevelésel amit te adsz neky az én hyerekem tisztelet tudó katolikus erkölcsös ember lesz nem ugy mint te te primitiv senkiházi iszákos tróger igyál inkább egy fröcsöt az úgy is megy
2014. okt. 21. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért írni megtanulhatnál...
2014. okt. 21. 15:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt ott elk.rtad barátom, hogy nő vagyok, node te hithű katolikus miért is dugdosol nőket? Férfiakra ugyanúgy vonatkozik a paráznaság bűne, a tisztelet szabálya stb..Inkább lennék k@rva, mint egy ilyen agresszív lenéző pénzéhes, ostoba senkiházi s.uttyó párja, aki dehumanizál, tárgynak tekint...Isten ments, hogy lányod legyen valaha, mert biztos szépen bevágja a Bibliát, meg a szakácskönyveket, de az általános 3. osztályát, már otthon felmosási technikák elsajátításával tölti. Csak majd ne csodálkozz , ha a nő családtagok öngyilkosak lesznek melletted! Téged nő szeretni nem fog, ahogy te is képtelen vagy az eféle érzésekre!
2014. okt. 21. 16:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Am sejtetem hogx nővagy ilyen buta csak az lehet.... Nem vitatkozok egy alsobrendűvel bocs menj inni piálni du** meg magad minden kigyurt gazdag padival ;-) az élet igazad van nagyon ismersz
2014. okt. 21. 20:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Másik mrg az hogy ijen szókincs melet nem nevezném magam nőnek!! Enyi trágár szót... Grat az apádnak! Másik a baj az hogy igy fogod már eve fel fözni mosni takaritani sűtni bibliát olvadni olyan rossz és elviselhetetlen hogy.inkább a halál halid magad? 3 lehet más férfi nem tudna egyeztetni meg minden de fejemet rá boldogabb gyerekora lenne neky mint neked vahy a gyerekeidnek valha lesz nézz éjel n.b.pestet inkább ne butisd a népet
2014. okt. 21. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Alsóbrendű? Ki itt az alsóbrendű? Úgy látom, hogy te vagy lemaradva fényévekkel! Neked valamilyen gondod lehetett gyerek korodban. Menj vizsgáltasd ki magad, vagy ugorj le valahonnan. Senkinek nincs szüksége ilyen emberekre. Undorító vagy! Inteligenciát csekély mértékben sem talállok nálad. A 8 éves kistesóm sokkal jobban ír, mint te, de ezzel is csak látszik, hogy mennyire is ostoba vagy. Shine!
2014. nov. 3. 06:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, elmondanád, hogy a kérdéseddel amit ide írtál, tulajdonképpen mire vagy kiváncsi? A kérdésed és a válaszaid a többi hozzászóló írására teljesen mást ölel fel. Nem akarlak megsérteni, de egyetln mondatot nem tudsz megfogalmazni úgy, hogy az teljes mértékben érthető legyen. Felvágsz arra hogy van pénzed, ami szerintem nem igaz, vagyis nem vagy gazdag de még jómódú sem. Ez kitűnik abból, ahogy a mondataidat szerkeszzted, ahogy gondolkodsz (lehet van pénzed, de akkor pedig egy tudatlan gipsy vagy). Ide írod a hű katólikus dolgot, és közben teljesen ellentétesen viselkedsz.

Ha gondolod keress meg és beszélgethetünk egy kicsit, hátha sikerül helyre tenni agyilag. - egy pszichológus-

2015. ápr. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!