Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt alárendelt nő aki...

Van itt alárendelt nő aki ismerkedne?

Figyelt kérdés
Elegem van a egyenjoguságbol már rég átestek a lo tuloldalára a nők én domináns vagyok de minden nő azt hiszi hogy ő a valaki számomra csak egy.mosógépek szeretnék egy.olyan kapcsolatot ami régen volt megszokott a nőnek fözés mosás takaritás majd idővel gyereknevelés a dolga a férfinak meg minden persze ez nem azt jelenti vissza is élnék vele meghalgatom ha mond okosat halgatok rá de ne őakarjon irányitani mindenbe dönteni szeretném szeretni ugy hogy merjek vele hozszab távra tervezni nem akarom megalázni csak ne akarjon uralkodni mint az átlag a fontos döntésekbe hagyja rám a dolgokat hiszen én vagyok a férfi mindig joldöntök nem szabad átengedni a gyeplőt mert az általába kapcsolat végét jeleni másoknál is a nők nem irányitásra születek a férfinak adta a nőt isten mint játékszert nem fordítva amugy lehet nem valami csajozos ez a kiirás de aki megismer az néz egy.nagyot mijen normális vagyok sokan szeretnek halgatnak rám stb több szakmám is van jó munkahejem elértem valamit azbéletbe fiatal korom elenére szal nők akik érdeklek privit kérek 22 f
2014. okt. 21. 05:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

hát tényleg nem egy csajozós szöveg. kis antifeminista...

értem én, hogy régimódi párkapcsolatot szeretnél, na de a "játékszer" kifejezés azért eléggé túl megy nálam a határokon! társnak adta, társnak!

17/L

2014. okt. 21. 05:37
 2/19 anonim ***** válasza:
1., de azért benedvesedtél, nem?
2014. okt. 21. 05:43
 3/19 anonim ***** válasza:
2# nagyon is :D am nem... ez már túl...mint mondtam antifeminista :)
2014. okt. 21. 05:48
 4/19 A kérdező kommentje:
Aki alárendelt az elnézi a nyers szöveget és a szövegen tulát legalábis bizok benne. Antifeminista? Igem az vagyok de akk feministák és átlag nők mik vagytok?? Öreg 40 45 éves nők csalják a férjüket tinik annyi pasival fekszenek 19 éves korukra megsem tudják mondani!! Ezt tapasztalatbol mondom sajnos.... És még sorolhatnám teljesen szivtelenek gonoszak buták az átlag nők aki nem au foglalt stb nem egy ugy kezd a kapcsolatba hogy ugy os tudja.csak egy darabig zárt nem terveznek komolyra több kell nekik még akkor is ha a szex teljesen oké egy ember nem ember nekik stb... Ujra vágynak ismeretlenre ismerkedni akarnak határtalanul hol vannak a régi vágású mők akik 18 évesen is szüzek voltak?? Lasan ovodába kell meni ha valakinek esetleg szűz nő kéne ráadásul annak is jön egy bogár és craft.... Ez nem antifeminizmus csak a csúf valoság
2014. okt. 21. 05:51
 5/19 anonim ***** válasza:

na azért nem mindenki ilyen valljuk be. sok normális nő van, aki hosszúra tervez (pl én :D )

1# voltam

2014. okt. 21. 05:56
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen csak ha van valami konfliktus általába feladják akik hoszabbtávra terveznek a könyebb utat válaszák ahejett hogy mindenféleképp megoldják stb a másik minden nő ezt mondja... Aki tényleg normális az vagy foglalt vagy csunya vagy valami baj vann aki meg nem nah azt keresem egy hozzám méltó nőt keresek nem kell bombázó legyen hiszen nem minden a külső de tény én nem vagyok csunya szal nagyon csunyával nem fogok öszejönni a lényeg nekem tetszen alap szexuális vonzalaom meglegyen más nem kell az visszont fontos hiszen egy igazi kapcsolat örökre szol egy igaz szerelem olyan a mai fiatalokal az a baj neveletlenek :-/
2014. okt. 21. 06:15
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Menjél a homokozóba....Ott uralkodhatsz.
2014. okt. 21. 06:40
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

Ez baromság szerintem

amúgy előbb tanulj meg helyesen,rendesen írni

Pussz

2014. okt. 21. 08:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Fiam, menj kapálni..
2014. okt. 21. 11:54
 10/19 A kérdező kommentje:
Fijam kapálsz hejetem te eleget ;-) és irhatok bárhogy ha jobban keresek mint ti :-P ez a legnagyobb problémátok... Szánalmasak az ijen önkéntes "tanárok"
2014. okt. 21. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!