Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mindig azt...

Miért van az, hogy mindig azt képzelem, hogy tetszem az adott kiszemelt lánynak (aztán meg kiderül, hogy nem)?

Figyelt kérdés
A jelekre próbálok alapozni,és sokszor van olyan érzésem,hogy megvan a kölcsönös vonzalom.Eltelik egy-két hét,s kiderül,hogy félreértettem az egészet,vagy már van barátja...Már elegem van a sok csalódásból.Van olyan fiú,aki hasonlóan érez és sokszor jár,illetve járt már így?

2014. okt. 20. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
A nőkben se kapcsol ki az ember, amikor lesz barátjuk. Attól még tetszhetsz neki, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy a jelenlegi kapcsolatát félredobja, és veled fog kezdeni.
2014. okt. 20. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is szívtam meg már így, csak én pont annál a lánynál, akibe teljesen beleestem. :/ Most hogy másszak ki belőle? O_o
2014. okt. 20. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Attol mêg bejöhetsz neki
2014. okt. 20. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy én folyton ezt gondolom magamban, akivel beszélgetni kezdek, hogy biztos tetszhetek neki. Volt már plátói szerelmem is így, pedig csak előadáson találkoztunk és csak egymás mellett ültünk. :( Mindig azt hiszem, hogy kölcsönös a rokonszenv és hogy több is lehet belőle, de folyton besülök, mert vagy van barátja, vagy egyáltalán be se jövök neki. Naiv vagyok és sokat képzelek bele minden apróságba. :( Soha nem volt még kapcsolatom.
2014. okt. 20. 22:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Utolsó,fel a fejjel!Nekem sem volt még soha...Még a kezét se fogtam meg egy lánynak sem úgy.Nem tudom milyen lehet,biztos jó...

Persze,hogy tetszhetek attól még egy lánynak...,akkor ezek szerint rosszul tettem fel a kérdést.Mindig elhitetem magammal,hogy ő érez is irántam valamit,pl. szerelmes belém,meg hasonló.

2014. okt. 21. 14:02
 6/8 anonim válasza:

Navégre egy jó kérdés !

Azért van ez, mert a kiszemelt lány direkt hamis jeleket ad, hogy nyisd felé a szíved ki, így sugározd neki az energiát. Eleinte próbál még meg is győzni hogy jól csinálod, és sugallja, hogy ha így folytatod, valami mennyeid dologban lesz részed, utána mikor már jól feltöltődött, jól átb*sz és örül a kárnak amit okozott.

2014. nov. 6. 16:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen,valami ilyesmi...de nem kell ilyen tragikusan felfogni.Inkább magamban keresem a hibát,vajon mit csinálok rosszul?
2014. nov. 6. 17:55
 8/8 anonim válasza:

Mivel szerelmes vagy, a legaprobb jelnek is orulsz es abban remenykedsz h szeret. Es konnyebb elhinni,ha szerelmes vagy... amugy, a mai tinip.csak tobbsege kelleti magat, utana meg visszautasit mindenkit. (Bocs nemtudom, melyik korcsoportba tartozol:sajnos sok mai lany ilyen)

En lany vagyok, mindig azt hittem a kiszemeltemrol,h tetszek neki. Utana meg megjott az eszem, h valojaban semmit sem erez,csak en beszelem be magamnak.

2015. júl. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!