Miért van az, hogy mindig azt képzelem, hogy tetszem az adott kiszemelt lánynak (aztán meg kiderül, hogy nem)?
Köszönöm a válaszokat.Utolsó,fel a fejjel!Nekem sem volt még soha...Még a kezét se fogtam meg egy lánynak sem úgy.Nem tudom milyen lehet,biztos jó...
Persze,hogy tetszhetek attól még egy lánynak...,akkor ezek szerint rosszul tettem fel a kérdést.Mindig elhitetem magammal,hogy ő érez is irántam valamit,pl. szerelmes belém,meg hasonló.
Navégre egy jó kérdés !
Azért van ez, mert a kiszemelt lány direkt hamis jeleket ad, hogy nyisd felé a szíved ki, így sugározd neki az energiát. Eleinte próbál még meg is győzni hogy jól csinálod, és sugallja, hogy ha így folytatod, valami mennyeid dologban lesz részed, utána mikor már jól feltöltődött, jól átb*sz és örül a kárnak amit okozott.
Mivel szerelmes vagy, a legaprobb jelnek is orulsz es abban remenykedsz h szeret. Es konnyebb elhinni,ha szerelmes vagy... amugy, a mai tinip.csak tobbsege kelleti magat, utana meg visszautasit mindenkit. (Bocs nemtudom, melyik korcsoportba tartozol:sajnos sok mai lany ilyen)
En lany vagyok, mindig azt hittem a kiszemeltemrol,h tetszek neki. Utana meg megjott az eszem, h valojaban semmit sem erez,csak en beszelem be magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!