Hogy veszem észre, ha tetszek neki?
14 éves vagyok, és hát igen... mint mindenkit ebben az életkorban, engem is megtalált a szerelem, hazudnék ha azt mondanám hogy rossz! Na, akit kiszemeltem magamnak, ismerem kb. 1-2 éve. Ugye azt kell tudni, hogy táncolunk én is, meg a csaj is, és egy csoportban vagyok vele. Ebből következik, hogy minden este 7 körül együtt szoktunk buszozni haza, mert 1-2 faluval arrébb lakik. A buszom kezdetlegesen hozzá se szóltam, de egyre többet és többet beszélgettünk, és rájöttem, hogy ő tetszik nekem. :) Jó barátságban vagyunk, de többet akarok ennél a barátságnál... Vannak esetleg valami apró jelek, amivel észre tudom venni, hogy tetszek neki? Mert már gondolkoztam azon, hogy elhívom. Kezdetben nyuszi voltam, de elhatároztam magamat. Csak most meg a kudarctól félek, és attól, hogy összeomolhat a barátságunk :( Na akkor visszatérve, vannak-e esetleg apró jelek, amiből észrevehetem, hogy tetszek neki? Vagy ezt nekem kéne éreznem? Nem voltam még szerelmes, tanácstalan vagyok...
14/F
1. A barátságot nem fog összeomlani maximum egy kis időre (max. 1 év) de akkor nagyon
Majd ezután neked kell kezdeményezned, hogy újra barátság legyen (csak valami egyszerűvel indíts (Pl. Honnan vetted ezt a pólót))
2. Ha elég rég ismeritek egymást a csaj úgyis egyre többet fog érezni
3. Légy türelmes, adj időt neki és a kapcsolat beindulásának is
*barátságotok
Előző vok bocsi :)
Akkor valószínű, hogy már kezd többet érezni :)
Első válaszoló voltam
Tippekért és egyéb dolgokért írj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!