Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy veszem észre, ha tetszek...

Hogy veszem észre, ha tetszek neki?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és hát igen... mint mindenkit ebben az életkorban, engem is megtalált a szerelem, hazudnék ha azt mondanám hogy rossz! Na, akit kiszemeltem magamnak, ismerem kb. 1-2 éve. Ugye azt kell tudni, hogy táncolunk én is, meg a csaj is, és egy csoportban vagyok vele. Ebből következik, hogy minden este 7 körül együtt szoktunk buszozni haza, mert 1-2 faluval arrébb lakik. A buszom kezdetlegesen hozzá se szóltam, de egyre többet és többet beszélgettünk, és rájöttem, hogy ő tetszik nekem. :) Jó barátságban vagyunk, de többet akarok ennél a barátságnál... Vannak esetleg valami apró jelek, amivel észre tudom venni, hogy tetszek neki? Mert már gondolkoztam azon, hogy elhívom. Kezdetben nyuszi voltam, de elhatároztam magamat. Csak most meg a kudarctól félek, és attól, hogy összeomolhat a barátságunk :( Na akkor visszatérve, vannak-e esetleg apró jelek, amiből észrevehetem, hogy tetszek neki? Vagy ezt nekem kéne éreznem? Nem voltam még szerelmes, tanácstalan vagyok...

14/F

2014. okt. 17. 19:54
 1/10 anonim válasza:

1. A barátságot nem fog összeomlani maximum egy kis időre (max. 1 év) de akkor nagyon

Majd ezután neked kell kezdeményezned, hogy újra barátság legyen (csak valami egyszerűvel indíts (Pl. Honnan vetted ezt a pólót))

2. Ha elég rég ismeritek egymást a csaj úgyis egyre többet fog érezni

3. Légy türelmes, adj időt neki és a kapcsolat beindulásának is

2014. okt. 17. 20:30
 2/10 anonim válasza:

*barátságotok

Előző vok bocsi :)

2014. okt. 17. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nekem tetszik egy srác,akkor keresem a társasagat. Sokszor hozzáérek,vagy ahogy ranezek az más. Ezt neked kellene erezned;)) sok sikert 15l
2014. okt. 17. 20:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. okt. 17. 20:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja és második válaszoló! (Aki csaj) Igazából a buszon, hogyha mondok neki valami vicceset egyre közelebb ül (egymás mellett ülünk, de tudod, hogy értem :D ) És már egyre jobban kezdi mesélni a magánéletét, nem ilyen durván, csak minimálisan... Mindig olyan szépen néz rám, de nem tudom, másokra nem ilyen mosolyogva szokott nézni... Mit jelent ez?
2014. okt. 17. 20:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy facebookon rengetegen szoktunk írogatni! De gondolom ez magától értetődik, és nem sok vizet zavar! :)
2014. okt. 17. 20:51
 7/10 anonim válasza:

Akkor valószínű, hogy már kezd többet érezni :)

Első válaszoló voltam

Tippekért és egyéb dolgokért írj privátban

2014. okt. 17. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló jól írta:) lehet h bejossz neki. De persze az is lehet hogy csak a társaságod szereti. Az is meg tud fogni ám lányokat;) Deritsd ki finoman
2014. okt. 19. 17:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Valami tipp, hogyan derítsem ki? Próbáljak kicsikét jobban közeledni, és ha azt látom, soknak tartja akkor barátként tekint, vagy mi? :D
2014. okt. 19. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Pontosan:)) de ne vidd túlzásba a közeledést,csak finoman és lassan:))) és a tekintetébol próbáld kiolvasni hogy mit gondol
2014. okt. 30. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!