Van itt olyan, aki több évvel ezelőtt (mondjuk 10 éve) nem merte mondjuk megszólítani a kiszemelt lányt, de később rájött, hogy elszúrta és megszerezte magának végül?
Nekem olyan volt, hogy:
kezdettől fogva akartunk egymástól valamit. Kb fél évente feltűnt a srác, de elszúrtam. Aztán az első találkozástól számított 1,5 év múlva egyszer csak megint feltűnt a semmiből (azt hittem már sohasem beszélünk). És összejöttünk (1 hónapra). Tehát mindig össze akartunk jönni, csak sok volt a bénázás :D
6 A másik ember érzéseire, hogy neki vannak, neked meg nincsenek.
És hogy a kérdezőnek van olyan ember akit szeretni tud, neked nincs.
Nem teljesen azonos a sztorim, de úgy gondolom ide illik.
7-8 évesen szerelmes voltam X nevű lányba, két évvel később megtudtam a (akkori) legjobb barátnőjétől, hogy ő is szerelmes volt belém, de semmit nem léptem, nem volt annyi önbizalmam meg bátorságom akkor hogy legyen valami is... 6. Tól semmit nem beszéltem vele,mondhatni utaltuk egymást... Most egyetemen (20 évesen) újra találkoztunk, nagyon jó barátok lettünk, mindent meg tudunk egymással beszélni, és igen összetudnánk jönni de nem tesszük, mert féltjük a barátságot, múltkor felhívott magához... Hát nehéz volt visszafognunk magunkat, nem sokon múlt, hogy megtörténjen, de fontosabbnak tartjuk most a barátságot, mint hogy kockáztassuk egy kapcsolattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!