Hogyan ismerjem meg a kiszemelt lányt?
Most el kell h szomoritsalak, de amig en is ilyeneken tortem a fejem sose jott ossze semmi, mert csak 'benazas' lett belole. Utána magabiztosan, határozottan léptem föl, nem érdekelt h mit gondol rólam a csaj, az érdekelt h mit gondol rólam amikor elbucsuzunk, vagy mit gondol késöbb. Miért? Nem tudom... hülyeség és semmi logika nincs benne, mintahogy abban sem h miért szeretik a kockákakat a hasadon... Pár év múlva ha eljon az idö és lelkiekben is ezen fogsz dolgozni, akkor megfpgod érezni a váltpzást, de ez nekem évekbe telt (2-3-4). 14 éves koromtol kezdve probaltam valtoztatni, 16 éves koromra értem el nagyobb sikereket. Nagyon félénk voltam, azt vártam h a lányok kezdeményezzenek, vagy akinél ugy ereztem h bejohetek neki, azt hogyan szolitsam le..? Kesobb fokozatosan ereztem plane az utobbi 1 evben h ferfiasabbá válok... a környezetemben jelentkeztek eloszor a valtozasok, aztán a csaladban, oltozkodesben, lányok terén. Vegul az egesz eletemben. Egész végig ezen dolgoztam es azt tudom mondani h megerte...
Mindenesetre add meg az esélyt magadnak is és a lánynak is. Csak nyerhetsz vele: Vagy egy lányt vagy tapasztalatot, vagy ha nagyon ügyes vagy mind2-t.
Sok Sikert! :DDD
Figyeld meg mit szeret, tudj meg róla többet!
Mond neki, hogy fogadásból meg kell ölelned!
Köszönj neki!
Mosolyogj rá, szemezz vele!
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!