Lányok, ha a kiszemelt pasiról (aki nagyon tetszik nektek) megtudnátok, hogy nagyon szereti a magyar prímás zenéket, elfordulnátok tőle?
Figyelt kérdés
Kondiba jár, egyetemen tanul, mellette két nyelven is művelődik, iskola mellett dolgozik is, de van egy bibije: nagyon szereti a magyar nótákat, prímás muzsikákat, operettslágereket, és a mai trágyának nevezett "zene" helyett inkább ezeket hallgatja szívesebben.
Mit szólnátok hozzá?
2014. szept. 21. 20:19
2/4 anonim válasza:
Hát nem lennék elragadtatva ha mindig azt a nyekergést kellene otthon hallgatnom:)
3/4 anonim válasza:
" és a mai trágyának nevezett "zene" "
Nem inkább zenének nevezett trágya?....
Hát ha te trágyának nevezed az én zenémet, akkor engedtessék már meg nekem, hogy ne tetsszen a te zenéd...Mindenki azt hallgat, amit akar, max nem együtt hallgatunk zenét. Meg igy gondolom, bulizni se nagyon járnánk együtt.
4/4 SzilKa válasza:
A zenei ízlése miatt nem, viszont ha az általam kedvelt zenét letrágyázná, azért igen, mert az szerintem azt mutatná, hogy toleranciát elvár, de nem nyújt. S az más területen is zavaró lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!