Lányok, hogy mutatjátok ki a kiszemelt fiúnak, hogy tetszik nektek? Mi az ami szinte biztosan beválik?
Tudom, hogy a fiúk nem szeretik a jeleket, meg nem is nagyon értik, de ugyanakkor sok fiú azt sem szereti, ha a lány konkrétan kezdeményez (tényleg konkrét dolgot értek, mint pl. elhívja valahova, ilyesmi, a beszélgetést meg ilyesmit nem ide értem), akkor mégis mi az ami már elég egyértelmű ahhoz, hogy a fiúnak leessen hogy tetszik a lánynak és elhívhatja valahova vagy ilyesmi? Mosolygás, szemezés, beszélgetés?
Fiúk is írhatnak, hogy vannak ezzel :) S kort is írjatok légyszi.
Én pl. szeretem, ha a lány kezdeményez és már volt ilyennel is dolgom :) Mosolygás, szemezés okés, de ha pl. nem kezdeményezel és a fiú nem veszi a lapot, akkor mondjuk beszélgetés hogy jön létre?:D Szóval azzal sincs semmi baj,ha egy lány kezdeményez...
19/F
1-essel egyetértek,és én nem várom el konkrétan,hogy a lány kezdeményezzen,mert én is megteszem szívesen ha látom rajta hogy van értelme odalépnem hozzá.Ez egy kedves,őszinte mosoly mellett ha látom az apró jeleket az már elég bőven.
A legfeltűnőbb dolog ami még nem a valós beszéd,az mikor közel akar kerülni hozzám,és onnan néz rám.Félreértés ne essék,velem nem történnek ilyenek,csak tudom hogy ezek nálam biztosan jók lennének,és örülnék neki.
Köszönöm :)
Igen, ezek a jelek érdekelnének amikből a fiúk tényleg leszűrik hogy érdemes kezdeményezni. Nem az, amit nem vesznek észre :D A beszélgetés része is már valamilyen szinten megvolt, de még nem az igazi.
én már annyiszor félreértelmeztem a jeleket,hogy nem tudom
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!