Értelmes és értékes lányok Budapestről vagy Pest megyéből, lenne kedvetek ismerkedni? (többi lent)
Figyelt kérdés
26 éves, nem tökéletes de őszinte férfi vagyok. Kedves, értelmes, önálló gondolatokra is képes leányzót keresek. Művészeti vagy irodalmi érdeklődés előny. :-)2014. okt. 20. 22:23
1/3 anonim válasza:
Megrendelésed elutasítva ugyanis ez nem egy netshop. És 26évesen ne itt legyél már, nem hiszem h olyan kisfiú vagy h nem mersz leszólítani egy lányt.. legalább buszmegállóban próbálgasd magad...
2/3 A kérdező kommentje:
Amíg fővárosban éltem, ezzel valóban nem volt gond, azonban Pest megyén belül egy kisebb városba költöztem. Értem egyébként, kötözködő típus vagy, de nem kéne mindenki felett reflexből ítélkezned.
Az oldalon pedig legalább másfél, két éve jelent meg a 'Párkapcsolatok' és 'Randizás' kategória mellé az 'Ismerkedés' témakör, amit kimondottan erre a célra szántak. Ha gondolod, tegyél fel egy kérdést arról, miért van ennyi társkeresős kiírás, és ugyanezt a választ fogod kapni a moderátoroktól is. Nekem is furcsa volt annak idején, igaz én nem is ilyen bunkó stílusban vetettem fel mint te. :-)
2014. okt. 20. 22:41
3/3 anonim válasza:
Húszéves emberlánya vagyok, nem irodalommal kapcsolatos szakon tanulok az egyetemen, de nagyon szeretek olvasni. Kedvencem többek között Bulgakov, Vian, Dragomán György, Zola, de mindenfélét elolvasok, ami csak a kezembe kerül és nem romantikus ponyvakönyv. Ja, és majdnem grafikusnak tanultam tovább :) Kedvesnek mondanám magam, de elsőre nagyon visszahúzódó vagyok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!