Budapestről hogyan jutok le legegyszerűbben Tiszavasváriba?
Gondolkozz, milyen tömegközlekedési módokat ismersz?Ha ez megvan, akkor ha nem egy szatyorban élted eddigi életed, akkor rájössz, melyik az a kettő, ami létezik Magyarországon belföldi viszonylatban, és személyszállítást is végez.
Ha ez is megvan, akkor beírod a google-ba a fent kitalált tömegközlekedési mód nevét és utána a "menetrend" szót, opcionálisan kiegészítve a helyiségekkel, amik a kérdésedben szerepelnek.
Persze plusz egy-kettő kattintásra még szükség lehet, de az már egyértelmű. Sokmsikert!
Mekkora gyökér vagy te :) Látom jó életed van...ide irogatsz felesleges kommenteket. Azért írtam ki a kérdést, hogy valaki konkrétan megválaszolja, aki esetleg ott él. Van amit a google maps sem ír ki vagy más dolgok. Ezer féle út vezet egy városba Pestről. Remélem örülsz magadnak és jólesett kommentelni.
További szép napot!
Én is valami jó odamondósat akartam írni, aztán jutott eszembe, hogy ezen a vonalon nem Volán, de nem is alvállalkozó jár, hanem a Trans-Tour. Mondjuk így is fél percembe tellett megtalálni a menetrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!