Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan "ismerkedjek" vele?

Hogyan "ismerkedjek" vele?

Figyelt kérdés

14/F vagyok, most kezdtem a középsulit.

Van egy évfolyamtársam aki tetszik, de fogalmam sincs, hogy hogy "kezdjek" hozzá a dologhoz.

Nem vagyok egy adonisz, ő pedig elég jó csaj, szóval biztos nem első szóra fog "hozzám jönni", de azért megpróbálnám.

A baj, hogy iskolában soha nem találom, mivel másik városban lakunk így suli után sem tudok vele könnyen összefutni.

Egyedül tesi órán vagyunk együtt, de akkor sem osztály az osztállyal, hanem fiúk a másik osztály fiúival, lányok a mások osztály lányaival.

Facebookon ráírhatnék, de a problémám, hogy vele ellentétben én képeken még ocsmányabb vagyok mint a valóságban, jelenlegi profilképemet letagadnám, de perpillanat nincs más...

Valaki valami ötlet? :S

2014. okt. 20. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
1 csinalj magadnak jo profilkepet s akkor mar ott is ra irhatsz. 2 ha egy suliba vagytok csak ugy "veletlenul" is ossze futhattok. 3 kicsit tobb onbizalmat. ;) "Nem vagyok adonisz" ezt sose mond egy lanynak mert ettol fugg hogy magabiztos vagy e a szemebe.
2014. okt. 20. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát figyu. Először is ha te nem tartod magadat annyira, hogy legalább ne ocsmányozd le önnön magadat, akkor másoktól sem várhatod ezt el. Első körben felejtsd el, hogy ocsmány vagy. Vannak ilyen és olyan emberek is. Lehet nem vagy szép vagy egy C.Ronaldo (most mondtam valamit) de ha magaddal sem vagy nagyjából összhangban, akkor eléggé megnehezíted a saját dolgod.

Mitől félsz? Attól hogy elutasítanak, vagy utána esetleg megaláznak vagy kigúnyolnak. Sajnos ilyen előfordulhat, főleg gimiben.

Én láttam ilyet, amikor gimis voltam. Volt egy srác, aki az egyik osztálytársammal akart megismerkedni és volt egy másik srác a mellettünk lévő osztályból, aki meg velem. A lány reakciója, ahogy ezt én észrevettem neveltetésfüggő. Azt viszont tiszteltem abban a srácban, hogy odajött és próbálkozott. Csúnyácska volt, de nagyon jó lelkű srác. Én anélkül, hogy visszaéltem volna a helyzettel szépen halkan, úgy hogy más ne hallja megmondtam, hogy nagyon kedves vagy, de nem vagy az esetem. Az osztálytársam az ellenkezője volt. Nem volt alapjáraton bunkó, mármint maga az ember.

Ha valaki szép, akár fiú akár lány, most ugye lány. A szépség a nyugati társadalmakban kimondatlanul de ad egy bizonyos társadalmi rangot. Mivel mindenhol a szépséget, lányok esetében a karcsú testet a hibátlan arcot, stb látják, a média pedig tüzeli az ilyet például a címlapon a modellek ezért van az, hogy a magadfélék óhatatlanul is azt hiszik, hogy ők nem tudnak érvényesülni. Ez azonban csak félig igaz. Ha van kellő határozottság, akartat, akkor benne van a pakliban hogy sikerül. Az esély az nagyon kicsi, de esély mindig van.

Nem tudhatod, hogy a lány hogyan reagál. Az én akkor osztálytársam hangosan elkezdett röhögve kiabálni a folyosón, hogy ugyan ez mit akar tőle. És mindenki kinevette szegény gyereket. Az nagyon szomorú látvány volt. És a legpoénosabb az egészben, hogy az a kisportolt vízilabdázó szintén nem az esetem de relatíve jól kinéző srác nevetett, akinek szintén tetszett az a lány, de benne érdekes módon nem volt annyi tökösség, hogy odamenjen, két éven keresztül kerülgette azt a lányt, mire valahogy szóba mert elegyedni vele (persze őt is lekoptatta de az már később volt)

Az a másik gond, hogy nem ismerünk, tehát így látatlanban univerzális tippeket vagy örök érvényű tanácsokat nem tudunk itt neked adni.

Az egyetlen, amit mondhatok, hogy szedd össze magad. Az elutasítástól félnek az emberek. Ezt tény és való. Annyira elnyomja ez az érzés azt, hogy esetleg be is jöhet, hogy inkább meg se próbálod. Ha tényleg az van, amit állítasz, akkor 95-5% az esélye hogy elutasít. De lehet, hogy ne fog veled párkapcsolatba bonyolódni, de lehet hogy haverok lehettek. Persze csak ha van rá igény.

Amit én javasolnék. Ha tényleg olyan ocsmány a profilképed, mint ahogy állítod, akkor cseréld le valami előnyösebbre. Ma már nem kunszt fotót készíteni. Csinálj magadról sok fotót, hátha lesz egy olyan, amit elfogadhatónak tartasz.

Gondolom szakadt meg ápolatlan nem vagy. Ha igen legyél ápolt és nem szakadt :)

Ha elutasít, amire komoly esély van leírásod alapján, akkor ne az legyen, hogy depis leszel, mert én ronda vagyok és senki nem áll szóba velem, hanem arra, hogy bátor voltam és esélyt adtam magamnak.

Ne kóslass a lány után, mert akkor félni fog tőled, azt hiszi valami kettyós vagy. Ha van ismerősöd pl egy osztálytársad, aki ismeri, kérd meg, hogy mutassa be neked. De direkt módon, hanem valami helyzetben. Hogy miről beszélgessetek, vagy hogy mit mondjál neki, az meg a te dolgod. Improvizálj.

Ez az oldal alkalmatlan arra, hogy itt neked önbizalmat építsünk. Egy erős elhatározásra van szükség és jókor kell legyél jó helyen. Ha nem akkor meg nem, az élet megy tovább.

Ha olyan a lány és kinevet, vagy megaláz és elmondja a barátnőinek akik szintén elmondják mindenkinek, hogy nagyobb legyen a megaláztatás, azt meg akkor sajnos el kell tűrnöd, előbb-utóbb úgyis elfelejtik. De lehet, ha nem is az a konkrét lány, de egy másiknak tetszeni fog hogy bevállalós vagy és esetleg ezen keresztül megismerkedhetsz mással.

Én csak annyit mondhatok, hogy fel a fejjel.

2014. okt. 20. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!