Hogy ismerkedjek meg vele?
Figyelt kérdés
...Egy srác, tavasszal lesz 18 , én 15 vagyok.Egy suliban vagyunk, az osztályaink egymás mellett,látásból több mint három éve ismerem.2014. okt. 19. 20:02
2/3 anonim válasza:
Köszönj neki és kérdezz tőle dolgokat! :)
Velem is történt már ilyen, ha csak nem nézett ki rondán akkor értelmesebb beszélgetésbe is belementünk :)
3/3 A kérdező kommentje:
I. Már tudja a nevemet réges rég én meg az egyik barátnőmnek köszönhetően ,jobban el tudnám mondani az önéletrajzát mint ő maga: ))Amugy ők családi barátok és a fiúnak több ideig tetszett a barátnőm,még randira is hívta.Akkor zavart ,mostmár más tetszik,csak olyan jóképű és minden nap többször is szembetalálom magam vele és úgy gondoltam,nem lenne rossz megismerni,abban az értelemben.hogy dumáljunk meg ilyenek.
2014. okt. 20. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!