Hogyan ismerkedjek meg vele?
van egy fiú, aki nagyon tetszik. Egy városban lakunk, és tudom azt is, hogy hova jár, illetve, hogy kb. mikor végez a sulijában.
Nos a városunkban az állomás közelében lakik, így mindig megvárja a haverjait, amíg elmennek a vonattal.
Sajnos sosincs egyedül, kb. mindig a haverjaival látom. Holnap tudnék találkozni vele, mármint látni őt, de fogalmam sincs, mit kellene tennem....így, hogy nincs egyedül, így nem mehetek oda hozzá, nem? Hiszen ha pl. a haverjainak, barátnőinek nem vagyok szimpatikus, és beszólnak, akkor veszett ügy az egész...
Vannak barátnőim, akik segíthetnének nekem, de tojnak az egészre, mint ahogy a fiú haverjaim is, így nekem kell megoldanom.
Legyek a közelébe és csak nézzem? Vagy mit kellene tennem?
Azt mondtad a haverjai elmennek vonattal, nem lenne megoldható hogy utána valahol hazafele úton elkapod?
A társaságba jobb ha nem mész bele, mert elég pár rossz megjegyzés a haverok részéről és az már ronthat az esélyeiden. Vagy gondolj bele, mi lenne ha az egyik haverja rád hajtana utána? Jobb ha az első talit négy szem közt intézed vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!