Nektek hányévesen volt az első kapcsolatotok?
Gondolok itt arra hogy azért jó pár hónapig eggyüt voltatok vagy évekig, szerelem is volt.
Nem csak az a 14évesen "járunk? járunk." tipus, aztan egy puszit se mertetek stb...
Nekem 16évesen volt, kicsit későinek gondolom mert sok ismerősömnek már 14-évesen volt azért komoly kapcsolata. És nekem ez furcsa, volt is hogy emiatt "gáz" voltam.
18/F
6os válaszoló.
Igen 14évesen, hisz ottvoltam, velük nőttem fel, a szemem láttára voltak eggyüt 2évig stb...
nem csak 1 ismerősöm akivel felnőttem.
Már nemtartom gáznak, meg akkor se érdekelt mit mondanak, csak ezt hallotam és akármennyire is nemfigyeltem, akkor is idegesitett.
17 voltam és jelenleg is tart. Nem éreztem sose úgy, hogy késői lenne, más véleménye meg nem érdekel.
20/L
14 évesen, és nem olyan kapcsolat volt, amit te leírtál, de azért nem is az az igazi kapcsolat. Olyan még ha úgy vesszük, akkor nem volt.
20L
80 évesen...
Itt az öregek othonában ismerkedtünk meg.
Bocsi a helyesirásért...de már nem nagyon látok.
15 évesen, 2 évig jártunk. 14 évesen mindenkinek komoly kapcsolata volt már a környezetedben? :D
az enyém sem volt az, még legalább egy évig.
hány évesen kezdtek el hozzá járni?
15ös
Nem nem mindenkinek, volt egy 6-7fős baráti kör.
Abból 3nak volt. én voltam a 4dik, van egy srác, akinek mai napig nem volt nemhogy komoly de semmilyen kapcsolata. ő 19éves
18 voltam. első szerelem. bár 7 hónapnál az se tartott tovább. már nem a szerelem, a kapcsolat.
ami kicsit komolyabb lehet, a maga másfél évével, az 20 éves koromban kezdődött.
egyáltalán nem éreztem se gáznak se semminek. az én életem, senkinek semmi köze hozzá, hogy mikor jön el az én időm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!