Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt dolgoztátok fel (kb) az első nagy szerelmi szakítást? Meddig tartott a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 11:23
1/15 anonim válasza:
Egy nap híján másfél évig tartott, és 5 hónapig tartott a felépülés.
20L
2/15 anonim válasza:
2 hónapig voltam együtt egy lánnyal.
kb 5-6 hónap telt el de, de még mindig hiányzik
3/15 anonim válasza:
Nekem sok idobe telt, 8-10 honap ( 1 ev jaras utan) de igazabol akkor sikerult teljesen elfelejteni mikor uj ( sokkal jobb!!!) kapcsolatom lett.
4/15 anonim válasza:
28 napig tartott, de régóta szerettem...7 évig tartott a szenvedés...és még mindig nem 100%-os a javulás...de dolgozok rajta :)
21F
5/15 A kérdező kommentje:
Látom nagyon ember függő a dolog...Kezdek bepánikolni mert a szóban forgó kapcsolat 6 évig tartott :|
2014. júl. 21. 11:28
6/15 anonim válasza:
óó ne félj ismertem olyat akinek kb 1 hét volt a 4 éves kapcsolat után...szóval eléggé egyén függő :)
8/15 anonim válasza:
Jah és két évig jártunk(7-es voltam)
9/15 anonim válasza:
Nekem 2 èvig tartott a legelső, de èn szakítottam, hiába nagyon szerettem, már nem tudtam elviselni a gyerekes dolgait (hazudozott, más lányokkal találkozgatott, nem figyelt rám stb) ès olyan 2-3 hètig hiányzott, meg jaj èn sose fogok mást szeretni, aztán elkezdtem ismerkedni, lefoglaltam magam ès 2 hónap után kimondhatom hogy jól vagyok nèlküle.:) Igaz az utolsó fèlèv szenvedès volt úgyhogy mèg jót is tett az hogy vège lett.
18L
10/15 anonim válasza:
6 és fél év volt a kapcsolat és kb. másfél éve lett vége. Még mindig nagyon rossz és nem tudom, hogy jobb lesz-e valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!