Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok segíteni nekem? Mit...

Tudnátok segíteni nekem? Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Szinte egyáltalán nincs önbizalmam és nem tudom mit kellene tennem annak érdekében, hogy egy kicsit több legyen... Növelni szeretném az önbizalmamat csak nem tudom hogyan kellene.

17/L

2014. okt. 19. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:
sport, névtelenül ismerkedés...
2014. okt. 19. 23:08
 2/2 anonim válasza:

Meg kell ismerned magad es ertekelni fogod. Ne hasonlitsd magad masokhoz, inkabb fedezd fel a sajat ertekeidet. Ha valamitol felsz, azt probald meg legyozni, mert mindent le lehet. Az ertekeid mellett a hibaiddal is foglalkozz, javitsd meg magad... Nagyon fontos, hogy ne akarj tokeletes lenni, mert ez csak szorongashoz vezet.

A siker ad onbizalmat, de ehhez le kell gyoznod a felelmeidet. Kezd aprobb dolgokkal aztan gyozd le a legnagyobb felelmed. Ami meg fontos, hogy kezdj uj dolgokba es ezeket ne add fel. Talald meg azt amiben jo vagy amivel szeretsz foglalkozni... Ha gondolod privatban is irhatsz, mert szivesen segitek.

18/L

2014. okt. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!