Miért van az, hogy megismerek Valakit,1-2 hétig még keres, felhív, ír, minden jól alakul, majd hirtelen eltűnik és nem is keres többet? 21/L
Na, akkor megmondom a tutit :D
(vagy nem)
Fiatal vagyok én itt a huszonévesek között, de a történet szerintem meglehetősen egyszerű, vagy az volt, amit már valaki írt, hogy csak bepróbálkozott, de "több vasat is tartott a tűzben" és mással összejött,vagy
és azért ere felhívnám a figyelmeteket :D, lehet az történt, mivel mindig ő keresett téged, elbizonytalanodott, és úgy gondolta, hogy csak ő lohol utánad, neked pedig egyszerűen csak nincs merszed megmondani, hogy hát bocsi, ez nem fog menni... ez a baj ezzel a mindig megvárom dologgal.
Aztán lehet teljesen másról van szó, nem mondhatom magam tapasztaltnak ilyen téren, ezek csak a gondolataim voltak, amiket gyorsan legépeltem, hátha okosítom vele a népet. :D
Szép estét!
Köszönöm a válaszokat.
Mivel ez többször megtörtént már, és szinte mindig így történik, ezért valószínűleg csak én nem vagyok elég jó.
Kedves kérdező!
Mi lenne ha váltanánk pár üzenetet.
Kíváncsi vagyok melyikünk lépne le hamarabb.
Nyugi nem harapok és talán bányarém sem vagyok. :)
Várom válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!