12 éves lány vagyok 13 és 14 éves fiúk akar valaki ismerkedni? tudom fiatal vagyok de a szerelem nem kor függő vagy de?
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 22:46
31/57 A kérdező kommentje:
Utolsó:észrevettem
2014. okt. 18. 23:18
32/57 anonim válasza:
Akkor most képzeld el úgy is, hogy dolgozok, mint egy töketlen kutya, hogy új kocsit vegyek(igen, szombat este is programokat írok...), aztán míg betolok egy kávét felnézek ide és megakad a szemem pár olyan bődületes baromságon, mint a te kérdésed, meg a megszólalásaid, meg azok a furcsa válaszolók, akik adják alád a lovat.
33/57 anonim válasza:
Nem csak Magyarországon van ez, az egész emberi faj értelmileg alultáplált. ( tisztelet a blabla..)
34/57 A kérdező kommentje:
én azt hittem hogy a felnőttek(gondolom az vagy ha kocsit akarsz venni) rendesebben, de hát némelyik felnőtt bunkóbb mint egy kamasz
Amúgy ha annyira zavar a kérdésem miért kommenteled és olvasod el?
2014. okt. 18. 23:22
35/57 anonim válasza:
Mégis mi bunkó van a válaszaimban?
Én inkább döbbenetet olvasok ki belőle...
Azért válaszolok rá, mert hátha belátod, hogy..á dehogy látod. Olvasd el 5év múlva amit írtam.
36/57 anonim válasza:
Istenem inkább ne is szólj hozzá!
Szerintem korai még de ha ezt akarja akkor akarja! Ő döntése!
37/57 A kérdező kommentje:
figyelj én csak fogtam magam beléptem a gyakori kérdésekben bementem az ismerkedés kategoriába azzal a szándékkal hogy ismerkedek... és nekem nem arra van szükségem hogy te és a társaid kioktasson
2014. okt. 18. 23:27
38/57 anonim válasza:
"Ő döntése!"
A kiskorúaknak nem véletlenül nincsen felelőssége javarészt semmiben...Erre nem gondoltál, mi?
39/57 anonim válasza:
Akkor átfogalmazom:
Ne foglalkozz vele!
Minek szólsz az életébe!
40/57 anonim válasza:
ne ezen kattogj már, egy 14 éves is ugyanúgy gyerek még mint te, sőt egy 16 éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!