Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Romaniai lanyok hol vagytok?

Romaniai lanyok hol vagytok?

Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 21:26
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ó, kedvesem, csak nem kedvelsz bennünket? Ó, ez olyan... zavarba ejtő. (A Román lány elpirul). Mi magasan szállunk, messze minden nép felett, mi fent vagyunk a hegyekben. S lenézünk rátok. (A Román lány összehúzza a tekintetét). Tudod, mi a római birodalom idején jöttünk ide, és mi a dákók leszármazottja vagyunk. Bár egyesek azt mondják, Indiaiak vagyunk. (A román lány köhint egyet.) - Csapos, hozzál már egy korsó sört!

Na szóval, hol is tartottunk... kedves magyar srác. Olyan fehér vagy? Tudod, én most múltam el 20, és )0/55/85 vagyok. Remélem bejövök neked. Van messze északon is egy lány törzsünk, ott vagyunk. Meglelsz minket!

Egyébként mennyei lagzikat csapunk, és angyali organizmusaink vannak. Ha arra kérdel, hol tartunk, 10 perc, és organizmus.

Na, későre jár fiacskám, jó-éjt!!! (A romániai lány csókot int a kezével a kérdezőnek, majd sarkon fordul, és kilép a kocsmából. Blúza meglebbent távozáskor, csinos keblei felfeslettek).

2014. okt. 18. 21:44
 12/13 anonim válasza:
11es te beteg vagy?
2014. okt. 18. 21:48
 13/13 szimpla válasza:
Nem romániai vagyok.....erdélyi....nagy különbség
2014. okt. 19. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!