Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Romaniai magyar csajok nincsen...

Romaniai magyar csajok nincsennek itt fent?

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
olyan nincs, hogy "romániai magyar" csaj....vagy román vagy magyar.....de mivel határon kívül él ezért román!
2014. okt. 13. 21:15
 2/14 A kérdező kommentje:
koszi.Jo ejt!
2014. okt. 13. 21:17
 3/14 anonim válasza:
Erdély és felvidék Magyar!
2014. okt. 13. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

ha magyarul kérdezed meg akkor már eleve kizárt hogy romániai románt keresel

vagyis ezen a magyar oldalon ha románokkal akarsz beszélgetni akkor feltételezzük hogy magyarul beszélö vagyis magyar- románt illetveromániaimagyart keresel jol sejtem

ugyhogy elég ha azt kérdezed

hogy vannak itt román csajok?? :-o :-o :-)

2014. okt. 13. 21:20
 5/14 Buford Tannen ***** válasza:
na de bele gabajodtatok xD
2014. okt. 13. 21:46
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért kellet leértékelni az elsőt, valaki vagy román vagy magyar, olyan sincs, hogy amerikai magyar, esetleg magyar származású amerikai.
2014. okt. 13. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy valaki magyar és Romániában él nem? Magyar intelligenciájú!
2014. okt. 13. 22:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Na jó mindegy, nem szólok vissza úgy ahogy az előbb.

Elmagyarázom!

1) A román egy nemzetiség. Román az, aki románul beszél, románul gondolkodik permanens állapotban.

A magyar egy nemzetiség. Magyar az, aki magyarul beszél, magyarul gondolkodik. Vagy attól leszel magyar, vagy akármilyen nemzetiségű hogy az aktuális országban élsz?

2) jogilag a legtöbb székely kettős állampolgársággal rendelkezik. Nem érdekel senkit ennek a politikai háttere illetve következménye ebben az esetben. Egy másik kérdés, hogy helyütt kiben van annyi gerinc, hogynl ne szóljon bele a magyar politikáb. Én még nem szavazhatok, de ha szavazhatnék se voksolnék senkire.

3) persze akinek csupán román állampolgársága van annak is csak bizonyos alacsony műveltségi és mentalitás szinttel mondjuk, hogy román, de fogadjuk ezt el igaznak, hiszen erkölcs - ha van ilyen - biztos nem a keleti népekben rejtőzik.

2014. okt. 14. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:

4) és persze nrle is beszéljünk a történelemről hiszen az igazi magyar ismeri népének történetét, nem? " Magyar" barátaim? De ne is kezdjünk ebbe bele, hiszen informáltak vagytok. Pedig én "román" vagyok nem? Azért írok filozófiát magyarul.

Habár én személy szerint büszke hazátlan vagyok. Nem kell nekem ilyen nyűg, mint a haza. Hogy megkülönböztessek és megkülönböztetve legyek a hazám miatt. Éppen ezért az előítéletek, tévhitek, félreértések miatt amiket itt elvétettetek.

2014. okt. 14. 13:56
 10/14 anonim válasza:

Én Romániában,pontosabban Erdélyben,Marosvásárhelyen születtem.Kettős állampolgár vagyok.DE.Attól még 100%-ig magyar vagyok,szüleim,nagyszüleim,dédszüleim stb. mind magyarok.Magyarul beszélek,magyarul gondolkodom,mivel MAGYAR vagyok.Attól hogy itt születtem,nem kell rögtön románnak elkönyvelni.Igen,beszélem a román nyelvet,igen itt élek román emberek között,de attól még MAGYAR ember vagyok.Istenem.

18/L.

2014. okt. 15. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!