Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mi a baj a magyar...

Csajok mi a baj a magyar pasikkal?

Figyelt kérdés
bocsi csak láttam egy képet ezzel a "tanuld az angolt mert ő biztos nem magyar" felírattal a képen meg egy jóképű modell pasas... és idegállapotba kerültem mert egy csomóan megosztották...
2014. okt. 4. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi, csak azon a képen az a srác ránézésre sem magyar, ennyi. Aki a latnio srácokat szereti,annak az jön be és kész...
2014. okt. 4. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Magyarok csúnyák, buták és még pénzük sincs!
2014. okt. 4. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A magyar férfiak naaaagyon-nagy része, hogy mondjam szépen...iszonyatosan proli. Mintha a '30-as években lennénk, olyan nemi szerepeket tudnak csak elképzelni.

A férfi számukra egyenlő az igénytelen, erőszakos állattal.

A nőkről meg azt gondolják, csak azért élnek, hogy az ő perverzióikat kielégítsék.

Na ez baj a magyar férfiakkal, tisztelek a kivételnek.

2014. okt. 4. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondom, én nagyon sokáig védtem a magyar fiúkat, aztán most már inkább én se jövök velük össze. Azon kívül, hogy (főleg a tizenéves korosztályban) mind ugyanúgy néz ki, engem kifejezetten irritálnak a tipikus ostoba fehér fiúk. A magyarok pedig pont olyanok. Szerintem alapvetően a magyar fiúk tárgyiasítják és túlszexualizálják a nőket, ezen kívül még iszonyatosan rasszisták is. Ez rohadtul nem szexi.

ami mondjuk a magyar fiúk mellett szól az az, hogy azért eléggé odafigyelnek magukra, tehát nagyon sokan eljárnak edzeni, és próbálnak jól öltözködni (kisebb-nagyon sikerrel, de a próbálkozás is értékelendő), ami mondjuk elég szimpatikus.

2014. okt. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!