Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Romaniai magyar csajok nincsen...

Romaniai magyar csajok nincsennek itt fent?

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már csak egy kérdésem lenne: Akkor miért Romániában élsz?
2014. okt. 15. 23:28
 12/14 anonim válasza:
Mert ide születtem,ide kerültek az őseim.Most szerinted mit kéne tennem?
2014. okt. 16. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Először is tanulj meg helyesen írni, ha már ekkora magyarnak érzed magad, aztán talán beszólhatsz másnak. Mint ahogy azt már írták a magyar nép többsége már népszavazáson döntött, hogy mit gondol erről, egyébként nekem nagyon sok rossz tapasztalatom van a "romániai magyarokkal", amelyik átjön előszeretettel hangoztatja, hogy Románia jobb, egyik volt osztálytársam konkrétan összeveszett a történelemtanárral, amikor a Trianon volt a téma (mert ügye ott teljesen máshogy oktatják a dolgokat, akárcsak Szlovákiába), én az ilyen fogyatékosokat nem nézem magyarnak. :)
2014. okt. 16. 22:20
 14/14 anonim válasza:

Kedves utolsó!Elmagyaráznád kérlek,hogy mi a probléma az írásommal?

Amúgy meg miért a francért kell ennyire általánosítani?Miért kell egy kalap alá venni minden erdélyi magyart?Attól mert neked rossz tapasztalatod volt egy párral közülük,nem azt jelenti hogy mindenki olyan.

Mindegy,veled nem igazán érdemes vitatkozni.További szép napot.

2014. okt. 17. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!