Lányok, egy "unalmas, jó kisfiúnak" tényleg nincs esélye nálatok? 20/F
Figyelt kérdés
Amikor próbálok ismerkedni és magamról mesélek, akkor úgy érzem, hogy totál hidegen hagyja az adott illetőt, akinek éppen mondom. Hallottam is már több helyről, hogy a kicsit fiatalabb vagy korombéli lányok inkább az akcióra vágynak, valami macsósabb partnerre. Az idézőjel sem indokolatlan, meg vagyok bélyegezve, úgy érzem. Lényegében annyiról van szó, hogy nem szoktam balhékba keveredni, nem keresem a veszélyt, nyugodt ember vagyok és nem vagyok egy vad partiállat sem. Szeretem inkább hasznos dolgokkal eltölteni a szabadidőmet.2014. okt. 18. 18:02
1/5 csingilingg84 válasza:
Attól, hogy nem keresed a balhét, még nem feltétlenül vagy unalmas, legalábbis szerintem. Attól, hogy valaki értelmes dolgokkal foglalkozik az életben, még lehet különleges/elragadó személyiség :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam annak, csak általában ezt gondolják rólam ismerkedésnél. Volt, aki nyíltan ki is mondta, tehát nem alaptalan ez a gondolkodás. :)
2014. okt. 18. 18:05
3/5 anonim válasza:
Te nem tartozol az elkorcsosult fistalsághoz :) tiszteletre méltó! a mai korcsokból egy senki lesz! Te pont jól cdinálod!
21F
korcsok nyugottan pontozzatok le, nem érdekeltek;)
5/5 anonim válasza:
Szerintem nincsen rosszabb egy unalmas alaknál.
Attól, hogy nem jársz mindig partizni vagy nem balhézol, nem jelenti, hogy unalmas vagy, de valószínűleg nem ok nélkül tették rád az unalmas jelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!