Szerintetek szórakozik velem vagy tényleg kedvel?
En kb 1 honapja ismertem meg egy lányt a sulibol mind 2en 9.edikesek vagyunk már az első héten beszélgettem vele facebookon de összevesztem vele és megbántottam elég furcsa egy lány, de a suliba bocsánatot kértem tőle, az egyik barátomtol hallottam hogy az összeveszésünk előtt szimpatikus voltam neki, utánna eltelt 1-2 hét és nem történt semmi megkérdeztem tőle hogy mi az nem akarsz velem beszélgetni? Erre ő nem nincs kedvem, és utánna pár nal mulva a barátommal elmentünk hozzá és beszélgettünk (a barátom is jóba van vele)szoval beszélgettünk kb 1 órát azalatt én is beszéltem vele és azt mondta nem haragszik rám, bucsuzóul megölelt, pár napra a haverommal elkisértük azzal a busszal amivele menni szokott haza és beszélgettünk, a suliba is szoktam vele beszélgetni meg a haverommal is, azóta nem történt semmi én nagyon szeretem őt és hétvégente hiányzik szerintetek játszik velem/próbára tesz vagy tényleg nem jövök be neki? Segitséget kérek tőletek.
Normális kommentelést kérek,a szarjam le/haggyam béként semmiféleképpen nem.
A válaszokat előre is köszönöm!
hétvégén átmész hozzá és lehívod sétálni.
ha van kutyád vigyed azt is,aztán meghívod egy fagyira,észre sem veszi kész a randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!