Volt már veletek olyan hogy elengedtetek valakit pedig iszonyatosan szerettétek? 17/L
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 22:11
11/26 anonim válasza:
Sajnos igen, most is ez van. Eddig érdekeltem, most már le sem sz@r.
Iszonyatosan fáj, egyre rosszabbul birom :(.
12/26 A kérdező kommentje:
11# Mi történt? :O
2014. okt. 17. 22:18
13/26 Lyukas Fasírt válasza:
Igen. Mindennél jobban akartam őt, de mindhiába, így el kell, hogy engedjem. Lehet, hogy én csesztem el, lehet, hogy eleve nem kellettem neki, nem tudom, de ilyenkor túl kell lépni. Remélem leszek még szerelmes és az viszonzott lesz. :)
18/F
16/26 Buford Tannen válasza:
# 13 Az még a jobbik eset.
Legalább nem csak rajtad múlt a dolog. Én kellettem volna neki de ígyis elbäsztam.......:/
17/26 A kérdező kommentje:
16# Ha igazán kellesz valakinek akkor elég durva dolgokat kell elkövetned hogy ne legyetek együtt...
2014. okt. 17. 22:26
19/26 Lyukas Fasírt válasza:
# 16: Engem lekoptatott először, de meglehet, hogy csak hirtelen érte a kezdeményezés (valószínű is). :( Lehet, hogy menthető lett volna, de azóta már elb*sztam teljesen az egészet, úgyhogy most már mindegy.
13-as voltam... :/
20/26 anonim válasza:
Néhány perce egy korod béli lányt kérdező. Nagyon szeretem, ezéert elengedtem. A legjobbakat kívántam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!