Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak nekem gáz vagy ti hogy...

Csak nekem gáz vagy ti hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Nem érzem annyira gáznak de néha olyan jólenne hencegve mondani hogy ennyi meg annyi nővel dugtam már. sajnos csak 2vel volt eddig, és 3lányt sikerült ágyba vinnem de 2nem akart sexet mert bevoltak b-szva xD 1iknél meg énvoltam elázva oly annyira hogy bealudtam mielőtt még leraktam vna a fejem a párnára.

Kajak szerencsétlennek érzem magam emiatt.

ismerőseim mindig mondják hogy eddig 10-15nűvel voltak a másik már 13-al stb...

Én meg mikor flejön a téma, inkább terelek, vagy elhuzok onnan valami ürüggyel.

Egyik haverom 18

Másik 19

Énis 18

2014. okt. 17. 00:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A srácok előszeretettel hazudnak arról, hogy hány nővel voltak, kb. a fele sem igaz. : )
2014. okt. 17. 00:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem, ezek 100% igazak, volt amelyiknél ottvoltam, és tudom mert láttam faces beszélgetést hogy a nő olyanokat irt ami pl a multkori sexbe jóvolt.

Szval....

2014. okt. 17. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Akkor is marhaság! fb-ba meg ne bízz! Hidd el nem vagy elkésve! Még örülhetsz is neki!

Majd,...ami késik nem múlik!

2014. okt. 17. 00:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Noés? Én 20 voltam az elsőnél, jelenlegi barátnőm a 6., sok mindent megtapasztaltam azalatt, ennél több nem is kell.
2014. okt. 17. 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a mai fiatalokból kinézem, hogy ilyen face beszélgetéseket folytassanak tartalom nélkül.
2014. okt. 17. 00:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, csak neked gáz.
2014. okt. 17. 02:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Kajak szerencsétlennek érzem magam emiatt. " Az is vagy. Egy szerencsétlen idióta zéró IQ-val.

Egy nő

2014. okt. 17. 03:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd, más környezetben élő korodbeli srácok zöme ennyi évesen még szűz. Igaz köztük elvétve akad olyan is, aki nem csak lyuknak nézi a lányt és nem mennyiségre megy. Azt írod, szerencsétlennek érzed magad, de ezt igazából nem a skalpjaid alacsony száma miatt kellene, hanem mert eleve skalpokat akarsz gyűjteni.

Véleményt kértél, őszintét kaptál. 26/F

2014. okt. 17. 08:13
 9/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel! A barátaid meg nagyon undorítóak h még dicsekednek is vele! Te éld úgy az életed amilyet szeretnél de én a helyedben nem dönteném meg "a fél országot"!Még fiatal vagy! :)
2014. okt. 17. 08:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Fúúúúú, de jó h rábukkantam erre a kérdésre, ba**ki eddig nem is tudtam h ez a legfontosabb az életben. :) Köszi pajtás!
2014. okt. 17. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!