Csak nekem gáz vagy ti hogy gondoljátok?
Nem érzem annyira gáznak de néha olyan jólenne hencegve mondani hogy ennyi meg annyi nővel dugtam már. sajnos csak 2vel volt eddig, és 3lányt sikerült ágyba vinnem de 2nem akart sexet mert bevoltak b-szva xD 1iknél meg énvoltam elázva oly annyira hogy bealudtam mielőtt még leraktam vna a fejem a párnára.
Kajak szerencsétlennek érzem magam emiatt.
ismerőseim mindig mondják hogy eddig 10-15nűvel voltak a másik már 13-al stb...
Én meg mikor flejön a téma, inkább terelek, vagy elhuzok onnan valami ürüggyel.
Egyik haverom 18
Másik 19
Énis 18
Nem, ezek 100% igazak, volt amelyiknél ottvoltam, és tudom mert láttam faces beszélgetést hogy a nő olyanokat irt ami pl a multkori sexbe jóvolt.
Szval....
Akkor is marhaság! fb-ba meg ne bízz! Hidd el nem vagy elkésve! Még örülhetsz is neki!
Majd,...ami késik nem múlik!
"Kajak szerencsétlennek érzem magam emiatt. " Az is vagy. Egy szerencsétlen idióta zéró IQ-val.
Egy nő
Nézd, más környezetben élő korodbeli srácok zöme ennyi évesen még szűz. Igaz köztük elvétve akad olyan is, aki nem csak lyuknak nézi a lányt és nem mennyiségre megy. Azt írod, szerencsétlennek érzed magad, de ezt igazából nem a skalpjaid alacsony száma miatt kellene, hanem mert eleve skalpokat akarsz gyűjteni.
Véleményt kértél, őszintét kaptál. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!