24 vagyok, mégis lekislányoznak sokszor! Mit tehetnék ez ellen?
Ma is egy néni lekislányozott; a kortársaimnál sem érzem, hogy nőként néznének rám, részben azért, mert tényleg olyan fiatalka az arcom ránézésre, de hogy ezen kívül mi miatt néznek gyereknek azt nem tudom.
Félreértés ne legyen, örülök neki, hogy majd a későbbiekben 40 körül letagadhatok vagy 10 évet; de most ez nagyon frusztráló, a pasik sem néznek rám nőként, ez a kapcsolataimra is kihat, ismerkedni meg nem is tudok emiatt, mert nem vesznek komolyan..
Az öltözködésem nőies, egyáltalán nem fiús, nem sminkelek, egyrészt mert nem tudok, másrészt nem érzem, hogy kellene magamra kennem bármit amíg nincs rá feltétlen szükség; vékony vagyok és alacsony; de arról meg nem tehetek, és nagyon elegem van ebből, hogy lekislányoznak, és h igazából látni az embereken hogy nem vesznek komolyan, pedig okos vagyok mások szerint.
Nem hiszem, hogy ez a gond az ismerkedésnél. A legtöbb férfinak tetszik a fiatalság, a fiatalos megjelenés. Persze csak akkor, ha ez nem párosul gyerekes viselkedéssel.
A néni meg persze, hogy lekislányoz, amikor hozzá képest te valóban kislány vagy. Egyébként te is úgy írtad, hogy néni, nem nő. Én 32 vagyok, de idősek még engem kislányomnak hívnak.
nehéz kérdés. Valami öltözködési stilust linkelhetnél (nem kell rólad fénykép, elég hasonlót keresned a neten).
"a pasik sem néznek rám nőként, ez a kapcsolataimra is kihat" ez mit takar pontosan? Mik a tapasztalataid?
Pasi vagyok, nekem is van egy ilyen "kislányos" kiszemeltem. Kicsit magasabb hangja van, talán még testileg is látszik rajta, hogy "nem kész nő". De leginkább a hangja miatt. Pedig nem infantilis, van saját lakása, munkája, nem agyban éretlen, inkább szivben.
Igen, őt kihasználták a pasik, túl közvetlen.
Összefoglalóan, a hangja miatt kislányos, nem tudom nálad ez lenne e az ok.
Ha ennyire fiatalnak nézned és téged ez ennyire zavar, akkor lehet mégis egy minimális smink gyakorlatot magadra kellene szedni. Akár csak egy spirál és enyhe satírozott szemceruza formájában. Máris nem néznének tinilánynak, mert sajna a nőies öltözködés már nem elég, amikor a 11-12 éves kislányok igyekeznek úgy öltözni. (férfi legyen a talpán aki belövi egy lány, nő valós életkorát manapság)
Az én koromat is képtelenek behatárolni. Beszélgetés alapján 5 évvel idősebbnek néznek, csak képet látva rólam 5-tel kevesebbnek. Mondjuk én nem is öltözködök olyan hű de nőiesen, plusz iszonyat magas is vagyok.
Az alacsonyságod és a vékonyságod miatt fiatalabbnak is fognak mindig nézni. Ez ilyen. Anyukám ugyan magas, de fiatalos az arca, ezért őt is folyamatosan kislányozták 40 éves koráig, utána meg harmincasnak nézték pedig lassan 50 éves. Hát na, jól tartja magát testileg és genetikailag fiatalos a bőre, az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!