Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakitottam a baratommal.3 evig jartunk! Hogyan alljak ellen ha megis megbannam?
Figyelt kérdés
Nem jartunk sehova bulizni mar 7 honapja es ma kiborultam es veget vettettem a kapcsolatnak!!!2009. okt. 22. 20:19
1/2 anonim válasza:
Foglald össze azokat a dolgokat, amik miatt szakítottál, ha kell írd le. Biztos nem csak egy volt. Próbáld ezeket egy képhez társítani, amit bármikor felidézhetsz, ha szükséged lesz rá.
Kerüld vele a fizikai kontaktust. Ha megérint, akkor lehet hogy nem tudsz logikus maradni.
Keress másikat.
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak azért szakítottál vele, ez nem indok ám! Biztos, hogy volt valami a háttérbe, sztem már nem éreztél iránta nagyon sok mindent, vagy ha igen akkor is nehezen mondtad ki, hogy szeretlek. Lényeg, hogy ne beszélj vele egyáltalán semmi, de egyáltalán, mert csak akkor tod elfelejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!