Tetszik, szeretném megismerni de hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztam egyszer sem a lánnyal, csak láttam, interneten sem beszéltem még vele, de szeretném megismerni és az egész dolognak ez a legnehezebb pontja, hogy hogyan indítsam el a dolgot, milyen indokkal írjak neki.2014. okt. 15. 19:53
1/4 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy kíváncsi vagy rá a való világban is, és találkozhatnátok valahol. Ennyi, mi ebben a nehéz?
2/4 A kérdező kommentje:
Az, hogy szerintem nem igénylik ezt a fajta nyíltságot.
2014. okt. 15. 20:01
3/4 anonim válasza:
Félénk vagy. Félsz a visszautasítástól, félsz attól, hogy kiröhög majd. Ahhoz, hogy történjen valami, el kell indítanod a folyamatot. Ha látott már téged, akkor esetleg jelöld be ismerősnek. Ha nem biztos, akkor csak szimplán írj rá, hogy nagyon tetszik és szeretnéd megismerni.
Légy bátor és ne félj. Mit veszíthetsz? Semmit. Mit nyerhetsz? Egy barátnőt vagy tapasztalatot. Hajrá!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást, igazad van, az vagyok. Csak manapság már szerintem furcsán néznek az ilyenre, ha elsőre rögtön azt írom, hogy szeretnélek megismerni stb.
2014. okt. 15. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!