Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elgondolkodtatok már azon,...

Elgondolkodtatok már azon, hogy vajon egy 25 év feletti,30-hoz közeledő bombanőnél mekkora esély lehet arra, hogy még sohasem volt férfival?

Figyelt kérdés
Azért ez nekem igencsak hihetetlenül hangzik.
2014. okt. 15. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50-50, vagy igen vagy nem. Ezt nem ez határozza meg.
2014. okt. 15. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy ilyet ismertem de egy elkényeztetett apuci kislánya volt. Soha nem dolgozott a segge ki lett nyalva, és elég volt neki a vásárlás, a barátnőzés, a semmittevés a délután 2 ig alvás.
2014. okt. 15. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha valószínűtlen is, egy dekoratív, csinos nő is lehet zárkózott, lehettek rossz tapasztalatai, akár félresikerült kamaszkori kísérletezés, akár egy molesztáló valaki a múltjában, ahogy lehet hívő vallásos is.

Értelemszerűen, mindez egyszerre aztán pláne valószínűtlen. :-)

De egy gyönyörű nő is ember, becsüld meg amiért te leszel az első az életében.

2014. okt. 15. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem 25 éves koromig nem volt, nem vagyok bomba nő, de szexi és csinos. Mondjuk a gyermekkori szexuális molesztálás amint átestem, ezt nagyban befolyásolta. :-(

Nehéz volt olyat találni, aki el tudta ezt velem feledtetni. Ja, és egyes statisztikák szerint a családon belüli erőszak és molesztálás ijesztő méretű, úgyhogy nagy eséllyel több mint a lányok fele esett át ilyenen.

2014. okt. 15. 19:22
 5/13 A kérdező kommentje:
A magatartásából következtetve nem hinném, hogy bármilyen komolyabb traumán átesett, nem egy szorongó, zárkózott típus, ezért is vagyok bizonytalan.
2014. okt. 15. 19:25
 6/13 A kérdező kommentje:

Legelső napon, amikor egymásba botlottunk, estére megbeszéltünk egy fagylaltozós napnyugtás belvárosi sétát. Alig beszéltünk még félórát sem, és megkérdezte, hogy "dugunk?" Majdnem kiköptem a fagyit, hogy ilyet kérdezett. Persze azonnal beugrott, hogy ez valami teszt lehet, hogy mit válaszolok rá, csak olyan hirtelen ért, hogy hebegni-habogni kezdtem. Aztán megnyugtatott, hogy jaj csak viccelt.

Aztán hasonló esetek történtek még vagy 3-4-szer, beszélgetünk a szakmámról, és hirtelen azt mondja, hogy le akarja borotválni a micsodáját. Megint ugyanaz a helyzet, megint köpni-nyelni se tudok, majd végül kibököm, hogy hát végül is talán nekem ehhez nincs olyan sok közöm. Majd azt mondja, jaj csak viccelt.

Aztán ma meg azt mondja nekem, hogy ő még szűz, sosem volt férfival. Hát mondom jó, de nem erről beszéltünk. De erre már nem mondta, hogy csak viccelt.

De mindenben így csinál. Beszélgetni kezdünk valamiről, és hirtelen pálfordulattal elkezd beszélni valami másról, és egészen intim dolgokról is.

2014. okt. 15. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:

#3-as válaszoló vagyok, morbid humora van ez tény, de figyel, ha mindenre így felelsz, hogy

"hát végül is talán nekem ehhez nincs olyan sok közöm"...

Nem arról lenne szó, hogy töketlenkednél, hogy egyből le kéne feküdnötök, hanem hogy ennyire távolságtartó vagy. Lehet csak szeretné elérni nálad, hogy kicsit érdeklődj, hogy lássa rajtad, vonzónak találod és nem pusztán a fejében lévő gondolatok érdekelnek.

Hogy a nőt is látod benne. Lehet azt hiszed, ezt jól érezteted, de ezek szerint ő mégsem érezheti így.

2014. okt. 15. 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez már nem a viccelődő kategória, hanem szexelni akar... És minél többször nem mész bele egy ideig annál jobban felspanolod, aztán nem fog veled foglalkozni.
2014. okt. 15. 19:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Valamiért mégis azt érzem, hogy ez az egész csupán egy teszt. Ha belemegyek a "játékába", úgy gondolom koppanni fogok, hogy egész idő alatt csak "arra utaztam".

2014. okt. 15. 20:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Elég prosztó ez a nő már bocs. Csak egy vélemény volt.
2014. okt. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!