Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért dohányzik manapság a...

Miért dohányzik manapság a lányok kb.75%-a? Hihetetlen, h alig lehet megismerni olyat, aki nem szívja ezt a sz. T.

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 21:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#19: annyira jó fej vagy :D
2014. okt. 13. 23:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a dohányzó lányokat, viszont láss csodát, ismerek többet is, akik nem dohányoznak. Pedig mindannyian egyetemisták vagyunk.

Én kandúrként nem bagózok, nem iszok, nem kávézok és az egyetlen káros szenvedélyem talán az, hogy kicsit lusta vagyok.

Rossz helyeken ismerkedsz, kérdező.

2014. okt. 14. 00:21
 23/23 anonim ***** válasza:

A 8 fős egyetemi lány baráti körben 1 ember dohányzik. A tágabb baráti körben az összes facebookos ismeretséget beleszámolva kevesebb, mint 10-en. Szóval honnan van ez a statisztikád? Egyébként 18-21 között nekem is baromi sok ismerősöm dohányzott, akkor kb minden harmadik volt a statisztika, de gyorsan kinőtték, mert felnőttek úgymond és már nem volt menő plusz szórakozóhelyen már nem lehet rágyújtani, a buli meg bent van.

Tehát keresgélj jobban. Amúgy vannak jelek, amiből azonnal leszűrhető ha valaki rendszeresen dohányzik csak most éppen a kedvedért titkolja.

2014. okt. 14. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!