Miért dohányzik manapság a lányok kb.75%-a? Hihetetlen, h alig lehet megismerni olyat, aki nem szívja ezt a sz. T.
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 21:27
11/23 anonim válasza:
Szerintem nemdohányzó férfit még nehezebb találni.
12/23 anonim válasza:
Az utcán is beszívsz annyi sz*rt mint egy száll cigitől. Az miért nem nevetséges?
13/23 A kérdező kommentje:
Az is nevetséges :D
2014. okt. 13. 21:39
14/23 anonim válasza:
Én is cigizem, mert jól esik. Kész, ennyi.
15/23 ASOT válasza:
Az első ahogy írta, sokan a másik miatt gyújtanak rá, még gimiben , egyetemen....
16/23 anonim válasza:
Szerintem meg az a nevetséges hogy itt ítélsz el komplex embereket azért mert van egy káros szenvedélyük mint mindenkinek, ahelyett hogy keresnél egy olyan lányt aki nem dohányzik, mert tudod ez nem lehetetlen feladat.
17/23 A kérdező kommentje:
Olyat keresek de pár nap múlva előkerül a nem bánod ha elszívnék egy cigit? :D
2014. okt. 13. 21:42
18/23 anonim válasza:
Érdekes szám, biztos sokan szívják... Nem tudom, hogy miért.
Én nem és a baráti körömben sem dohányzik senki.
19/23 anonim válasza:
Most megsajnáltalak,de tényleg.
20/23 anonim válasza:
Sztem tök szexi tud lenni egy dohányzó csaj..
Viszont ja ha nem figyel oda kellemetlen illata és szajszaga lesz. Vannak azért igényesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!