Miért dohányzik manapság a lányok kb.75%-a? Hihetetlen, h alig lehet megismerni olyat, aki nem szívja ezt a sz. T.
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 21:27
1/23 anonim válasza:
75% nem dohányzik, de sokan. Magyarország elég rossz helyen áll ezen a téren, minden harmadik ember láncdohányos. A többség a "peer pressure" miatt szokott rá még gimi/egyetem alatt.
3/23 anonim válasza:
Igen az alkohol, a gyógyszer, a kávé, az energia ital, a függőségek a drogok és az sok sz*r amit az utcán beszívsz jobb. Ítélkezzünk.
4/23 anonim válasza:
Én ugyan semmi pénzért nem szívnám!
5/23 anonim válasza:
Hat nem tom miert van... Talan sokat stresszelnek es a cigitol varjak el h ez oldodjon xddd passz... En nem szivok cigit.. Bar mar gondoltam h kikene probalni de egyszeruen nem tom ravenni magam.. /L
6/23 A kérdező kommentje:
Mi ítélkezés abban, ha nem tűröm el, hogy egy hamutállal smároljak kb?
2014. okt. 13. 21:30
8/23 anonim válasza:
Az étel amit nap mint nap eszel legalább annyira undorító mint az a "hamutál". Én nem akarom védeni a dohányosokat, tény nem jó dolog egyáltalán, de van mellette ezer egy egészségtelen dolog ami senki nem zavar, ez így csak ítélkezés. Miért fáj neked? Keress olyat aki nem dohányzik és voala.
9/23 anonim válasza:
az egész család bagózik,én meg nem.na bumm.és én lány vagyok! :D
10/23 A kérdező kommentje:
Nem fáj, csak tudod ennek van füstje. Más dolgoknak legalább az nincs. És nem a te képedet fújják tele kb mindenhol, még utcán is. Nevetséges.
2014. okt. 13. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!