Miért mondják, hogy nem jön be a bunkóság / flegmaság pasiktól, hogyha mégis?
Bár ez csak társkeresőkön volt idáig igy... pasiként kb. a 30.-adik levél után meguntam, hogy soha egy büdös válasz nem jön. Ezért "minden mindegy" alapon kicsit változtattam a stiluson... vártam egy kis időt, majd továbbirtam, kedvemtől függően
"tudod mit, ne is irj, meggondoltam magam, tévedés volt irnom neked"
"nem válaszolsz, nembaj, megsem érdemled hogy ismerj"
"jólvan akkor, nemkell válaszolni, nemis azért irtam, hogy válaszolj, úgyis találok jobbat :D te dagadt disznó..."
és mi történik?? Sorra reagálnak vissza, jó a zöméből veszekedés kerekedik, de VISSZAREAGÁLNAK!!!
Most akkor ki mondja, hogy a kedvesség és a türelem célt ér? Ki mondja, hogy nem tahónak kell lenni?
" Sorra reagálnak vissza, jó a zöméből veszekedés kerekedik"
Jó, de hogy jön ide, hogy mi jön be a nőknek?
Az emberek, akár nők, akár férfiak nagy százalékban veszekedést kerekítenének veled, ha bunkóságokat írnál nekik. Ilyesmire nemcsak a nők reagálnak.
Próbáld csak ki, szólj be valami parasztságot néhány izomagyú pasinak, ők is reagálni fognak és nem azért, mert tetszik nekik ez a viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!