Miért mondják, hogy nem jön be a bunkóság / flegmaság pasiktól, hogyha mégis?
Bár ez csak társkeresőkön volt idáig igy... pasiként kb. a 30.-adik levél után meguntam, hogy soha egy büdös válasz nem jön. Ezért "minden mindegy" alapon kicsit változtattam a stiluson... vártam egy kis időt, majd továbbirtam, kedvemtől függően
"tudod mit, ne is irj, meggondoltam magam, tévedés volt irnom neked"
"nem válaszolsz, nembaj, megsem érdemled hogy ismerj"
"jólvan akkor, nemkell válaszolni, nemis azért irtam, hogy válaszolj, úgyis találok jobbat :D te dagadt disznó..."
és mi történik?? Sorra reagálnak vissza, jó a zöméből veszekedés kerekedik, de VISSZAREAGÁLNAK!!!
Most akkor ki mondja, hogy a kedvesség és a türelem célt ér? Ki mondja, hogy nem tahónak kell lenni?
Jaj,ez csak most esett le?A nők azt szeretik,ha szellemesen megalázzák őket.Ezért kell a mondandódat humorba tekerni.
A nőt mindig figyelmeztetni kell a hiányosságaira,így sokkal hűségesebb marad.
most ezekre a kérdésekre mit kéne válaszolni? honnan tudjuk, hogy ki mondta, hogy nem tahónak kell lenni?
am ezekből hány olyan lány volt, akikkel lett is valami, legalább egy találkozás?
Aztán ezekkel a levelekkel célt érsz? Sok lányt megszerzel? Egyéjszakások, kapcsolatok stb?
Mert erősen kétlem. Vagyis nem jön be nekik a bunkóság. Az, hogy elküldenek a francba, szerintem nem könyvelhető el valami hatalmas sikernek...
nem visszaugatnak! Nem küldenek el, félreértitek! Valami kis beszélgetés van belőle!
Mégegyszer: a kedves szavak semmit nem értek, sose reagáltak vissza semmit.
A tahóságra legalább felfigyeltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!