A lányokat mennyire érdekli a fiú magassága?
nálam egyik elsődleges szempont. nem úgy, hogy randin megyek a centivel, és nézem, megvan-e x méter, hanem olyan szinten, hogy ha magassarkúban vagyok, akkor is magasabb legyen nálam. nem tudok vonzódni olyan fiúhoz/férfihoz, egyszerűen nem tudok rá férfiként tekinteni, ha normál állapotban (lapos sarkúban) is jelentősen kisebb nálam.
lehet utálni.
163 centi vagyok.
12: a kérdezőt a jelek szerint érdekli, így természetesen neki szántam a válaszom, nem neked.
nem okoz lelki törést bennem, ha téged ez nem érdekel :)
Én is 165 vagyok.16 éves.
De,ha magasabb nálam egy lány,akkor az már esélytelen?Mondjuk én még sosem próbálkoztam lányoknál,csak aki tetszett az magasabb.
Manapság sajnos nagyon is érdekli őket. Persze azért van sok kivétel is. Én is elég alacsony vagyok, 170 cm körül, de mindig magasabb barátnőm volt. Persze nem 10-20 centivel, csak 1-2-vel. Aki kedvel, szeret, az nem a magasságodat fogja nézni.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!