Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rosszul tettem, hogy elmondtam...

Rosszul tettem, hogy elmondtam neki?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, most kezdtem a középsulit.

Már nagyjából összespanoltunk az új osztálytársakkal.

Tegnap este volt a gólyabál.

Annak akit a legjobban 'csípek' az új 'haverok' közül bejön az egyik osztálytársunk, ezért tegnap is szinte egész éjszaka kereste a lány társaságát, ahogy láttam kölcsönös a szimpátia.

Majd mikor a haver elment, az egyik osztálytársunk (akivel szintén elég jóban vagyok) elkezdte kérdezgetni a csajt, hogy bejön-e neki a fiú?

Kicsit kínosnak tűnt ez a kérdés, ezért én próbáltam ilyen sajátos humorral megtörni a kérdés utáni csendet ("szerintem elég jó s*gge van"...stb.)

A csaj azt válaszolta végülis, hogy igen, tetszik neki.

Majd, mivel elég bizonytalanul válaszolt, a haverom tovább kérdezgette, majd kissé indulatosan azt válaszolta a csaj, hogy akkor nem tetszik.

Persze, lehetett érezni, hogy csak azért mondta, hogy hagyja békén a kérdéssel.

Nos, mivel a csajokról általában azzal a haverommal beszélgetek, akiről fent szó volt, el is meséltem neki ezt, hogy mit mondott meg satöbbi.

Azt mondta, hogy miért kell beleavatkozni, meg, hogy ő nem kért meg senkit erre.

És azt mondta, hogy nem, de a havert (aki kérdezgette) leállítja majd.

Mivel, nem én kérdezgettem a csajt, ezért nem érzem, hogy engem kéne leállítani.

De nem tudom, hogy helyesen tettem-e, hogy elmondtam neki ezt?

Nem szeretném, ha miattam vesznének össze már a suli elején.

Elég éretlennek hangzik a szöveg, kicsit talán az is...

2014. okt. 11. 20:09
 1/2 A kérdező kommentje:
*És azt mondta, hogy a havert (aki kérdezgette) leállítja majd.
2014. okt. 11. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért avatkozol bele más dolgába?
2014. okt. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!