Sacisz99 kérdése:
Miért csak a magamutogató csajokra buktok?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy minden srác azokra a csajokra buknak akiknek tökéletes hajuk sminkjük és kinézetük van? Egy olyan mint én (inkább fiús, sminkmentes, borzos hajú) miért nem rúghat labdába? Nem érdekelnek a swag páva srácok ők meg érdemlik a r*bancokat de mi van a normálisakkal?2014. okt. 10. 21:13
2/12 anonim válasza:
Nem azokra bukom, viszont a fiúsakra sem igazán, most akkor mi van...?
3/12 anonim válasza:
Kikérem magamnak, nem ismersz, nem mondhatod, hogy tudod, kire bukom. Ne általánosítgass. Ha helyes vagy, tetszhetsz, de azt én döntöm el, nem te.
4/12 anonim válasza:
a normálisakkal az van hogy őket nem veszik észre az emlitett faj miatt akik állitólag nem érdekelnek téged
5/12 anonim válasza:
magyarul slampos vagy ott a válasz a kérdésedben
én általában fordítok magamra annyi időt hogy egy szolíd sminket feltegyek (szemceruza spirál halvány szájfény) és a hajam is olyan vágattam hogy ne kelljen vele sokmindent csinálni de azért álljon is valahogy ;)
(a cicimet meg csak néha teszem ki :D)
6/12 anonim válasza:
a magamutogató csajokban pont ez a jó a srácoknak: hogy majdnem mindent, ha nem tényleg mindent megmutatnak. a legtöbbjük olyan is, ahogy viselkedik, könnyűvérű, könnyen kapható. magyarul egy könnyen dugható jó csaj. de nem ezeket mutatják be otthon, és lesznek a gyerekei anyja...
8/12 anonim válasza:
Nem feltétlen slampos amúgy de mindegy.
9/12 anonim válasza:
ha itt nem látom a didkóit v punciját, akk szóba se állnék wele.
mitis vár6nék akk az igazi életbe egy ientől? semmmmmit.
10/12 anonim válasza:
a normalisokat a normalis lanyok is elutasitjak b@.tok.+
:( pedig miden vagyam egy normalis nem ribi csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!