Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves 28-30 közötti fiúk ti...

Kedves 28-30 közötti fiúk ti mit gondoltok erről a storyról?

Figyelt kérdés
Kb. május óta írogattam egy ilyen korú sráccal a Fb.-on, már ismertem azelőtt, mert a gyerekkori szerelmem volt. El voltam keseredve mert a házasságom sajnos már romokban hevert, két gyerekem van ebből a házasságból. Ez a fiú nagyon szépeket írt nekem, hogy el tudna fogadni, meg számíthatok rá bármikor. Minden nap beszéltünk. Két hónap után "együtt" is voltunk. Aztán találkozgattunk is, de nem sokszor. El voltam keseredve, a házasságom azóta tönkre ment, de nem ez miatt a kapcsolat miatt, ha minden tökéletes lett volna a férjemmel maradok és nem kezdek mással. Most a srácnak új munkája van messzebb dolgozik, már az is rossz volt mikor 2-3 napig nem keresett, de volt már hogy 6 napig sem és akkor én írtam neki. Azt írta hogy nagyon fáradt, és ne haragudjak, meg jogos amiket írok, de majd igyekszik... Szóval nem tudom hogy mi a helyzet. Lehet hogy már le akar rázni? Csak kihasznált? Pedig olyan őszintének tűnt :(

2014. okt. 10. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Most várj amíg ő keres.Ha keres akkor lehet tényleg igazak voltak a kifogásai. Ha nem akkor csak használni akart. Megkapta ami kellett már nem vagy érdekes.

Ez a valószínűbb egyébként az alapján amit elmondtál.

2014. okt. 10. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Bírom, amikor legendákat mesélnek arról, hogy pasi kihasználja a csajt. Pedig sok esetben csak arról van szó, hogy néhány szex után derül ki, hogy nem ezt a lovat akarta.
2014. okt. 11. 21:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha le akar rázni, kérdem én, hogy miért nem mondja meg? Hiszen írtam neki ha erről van szó mondja meg, legyen őszinte, csak ennyit kérek. Ezt tudomásul is vette. Akkor miért? lehet ti jobban értitek, mert én már ezek után nem tudom hogyan gondolkoznak a férfiak. :(
2014. okt. 12. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó ebből a szempontból, mert sok esetben ezt, hogy már nem érdekelsz vagy azt, hogy még sem vagy az esetem, ezt nem mondják ki egyik nembe tartozó se. Talán azt hiszik úgyis le fog esni a tantusz vagy beleunsz az állandó írogatásba és lehet azt is hiszi így nem fog megbántani. Érteni kell a jelekből. Persze az esély mindig meg van az ellenkezőjére is, hogy most tényleg nem ér rá, de nagy eséllyel le akar koptatni.
2014. okt. 13. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fog keresni - ha eddig jellemzően nem tette. Ha igazán érdekelted volna, nem hanyagol el. Ez a munka meg fáradság dolog persze mind igaz (na de kb. minden normális felnőtt dolgozik), mégis van idejük a másikra, mert az fontos nekik.

Ne keresd Te sem, szerintem csak (ki)használt, és mikor nem keres, vár vmi. 'jobbnak tűnőre', esetleg már vele is van.

2016. nov. 15. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!