Egy csodaszép lány csak 10/10-es pasikkal áll szóba?
Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 21:19
1/9 anonim válasza:
Az hogy egy lány csodaszép-e, relatív. Tehát könnyen lehet, hogy egy számomra csodaszép lány szóba áll velem, mert ô nem tartja magát annak, meg mások sem.
3/9 anonim válasza:
Attól függ neked mi a 10/10. Van amelyik "csodaszép" csaj ideálja az 50 kilós, fullcapes, félcigány páwa gyerek. Azok szerintem kb. pasinak sem nevezhetők, másnak meg ők a 10/10.
5/9 anonim válasza:
Hát én rengetegszer állok értetlenül a dolgok előtt. Én egy átlagnál jobb pasi vagyok, mégsem volt 25 év alatt egyszer se olyan igazi jó csajom. És nálam minden téren (külső, intellektus, fellépés) gázabb embereket látok azokkal a csajokkal, akikért a fél karom odaadnám.
7/9 PearlDiver válasza:
Bírom ezeket a nagyon értelmes nagyon jól megfogalmazott kérdéseket.
A válaszom: IGEN b+. Most okosabb lettél?
8/9 anonim válasza:
Mindenkinek más a "csoda szép" lány!
9/9 anonim válasza:
Amíg ezekre a 20 kg-os lányos lábú felnyírt kis b***uzikra buknak addig baj van,
Persze azokat mindennek nevezném csak nem pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!