Fiuk lanyok hogy ismerkedtek fbn?
Figyelt kérdés
Fiuk raszoktatok irni csajokra? vagy esetleg csajok ti kezdmenyeztek a pasiknal? kort is ha lehet koszi :)2014. okt. 9. 19:37
1/8 anonim válasza:
Nőjj fel és az összes ilyen ember is.
3/8 anonim válasza:
Féjjszen az ismikkel dumizok és nem ismiket kerizek. ^^
4/8 anonim válasza:
Élőben szeretem, szerintem izgibb. L
5/8 WheneverYouWant válasza:
Kell hogy valamilyen minimális való élet beli ismeretség legyen... ellenkező esetben ha valaki egy vad idegenre ráír abból nem lehet jól kijönni...
6/8 anonim válasza:
Úgy be vagytok ti már szopódva a fészbukba, hogy el se tudjátok képzelni, hogy az emberekkel lehet BESZÉLGETNI is.
Gondolom most újat mondtam, mert akármikor szembejön velem egy 14-15 éves forma, a telefont nyomkodja, közben nem néz a lába elé.
21F
7/8 A kérdező kommentje:
utolso elotti koszonom szepen most fogtam fel ezt enis.. most jut eszembe regebben bejeloltem 1 olyan csajt akit nem ismertem csak tudtam hogy itt lakik a varosban,nemjelolt vissza aztan 1 buliban talalkoztam vele es osszeismerkedtunk visszajelolt es kesobb kapcsolat is alakult ki belole :) es tenyleg h ha ugy ismeretleneul rairok valakire eleg hulyen nez ki
2014. okt. 9. 19:50
8/8 anonim válasza:
Tök felesleges fb-on, átlagos kinézettel durván elküldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!