Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal lányok! Ti hol ismerked...

Fiatal lányok! Ti hol ismerkedtek? Ha ismerkedés a cél, kicsinosítva mentek a helyre?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Legtöbbször nem kell elmenni, mert megtalálnak a fiúk. De barátnőimmel régebben mentünk ide-oda, főként házibuliba.
2014. okt. 1. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Általában korizáskor ismizünk, amikor pl pláza, vagy a WestEnd körül lógunk ^^

Csinosan csak suliba járok, házibulikba picit másképpen *-*

2014. okt. 1. 20:36
 3/5 anonim válasza:
100%
Főleg barátokkal mikor megyek sétálni akkor megismerek mindig egy-egy érdekesebb emberkét és általában nem csípem ki magam ilyen alkalmakra. De érdemes szerintem még koncertekre is járnod, mert akkor legalább tudod, hogy a zenei ízlésetek legalább hasonló és akkor máris van egy beszédtémátok :)
2014. okt. 1. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:

"Legtöbbször nem kell elmenni, mert megtalálnak a fiúk."

Hát kisanyám ezen jót röhögtem. :D Nehogy megtaláljanak a csúnya rossz fiúk, mert lerohad a melletek és a pinátok. :D

2015. jan. 11. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, a nőket tényleg megtalálják...

Nem szoktam direkt kicsípni magam, mindenhol ismerkedek, utazás, buli, bármilyen esemény, nyaralás. Randira viszont kicsípem magam.

2015. jan. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!