Tanácsra lenne szükségem valaki tud segiteni?
van egy srác munkatársam 10 év van köztünk ő 29 én 19. régebben bármit mondhattam neki nem sértődött meg mostanában ha valami olyat mondok neki akkor rögtön bunkózik és bevágja a hisztit. állandóan figyel ha egy műszakban vagyunk. többen mondták hogy lehet belém van zúgva azért csinálja de ha igy lenne akkor már csak lépett volna hisz lehetőséget adtam neki, de mégse tette. Direkt figyeli a lányokat akik elmennek melletünk és utána figyeli én hogy reagálok erre. és nem tudom mit tegyek most mert ha rákérdezek hogy akar e valamit akkor lehet félre értené a dolgot és azt hinné érzek valamit iránta. egy darabig ölelgetett is de mostanában leszokott róla mert rászóltam hogy ne tegye. meg ha mondom neki hogy ne szóljon hozzám akkor egy darabig nem is szól de egy idő után nem birja tovább és hozzám szól.
és most nem tudom mit tegyek várjak még hátha lép vagy kérdezzek rá hogy valójában mit is akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!