Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tanácsra lenne szükségem már...

Tanácsra lenne szükségem már nem tudom mit tegyek Tudd valaki segiteni?

Figyelt kérdés
van egy srác melóhelyen ő 20 éves én 19 és elég jól kijöttünk jól elbeszélgettünk meg minden. tudta hogy bejön nekem és látszott rajta hogy én is érdeklem mert láttam ahogy rám nézett mert becézgetett szándékosan hozzám ért, majd szerda este mikor mentünk dolgozni akkor valami nagyon megváltozott nem igazán szólt hozzám már nem közeledett úgy és minden egyes nap egyre rosszabb lett péntek este már máshova ült enni is és szombat este meg teljesen rideggé vált mondta hogy már nem érdeklem és hozzá se merjek érni és ma facebookon meg írtam neki hogy kezdjük tisztalappal az egészet erre azt a választ kaptam hogy fogjam fel nem érdeklem. Közbe rájöttem hogy az egyik nő melóhelyen kavart be mert nem birta elfogadni hogy foglalkozik velem a srác és érdeklem is. és annyira bekavart hogy a srác nem akar már beszélni se velem. És nem tudom mit tegyek hogyan tudnám rendbe hozni vele a kapcsolatomat mert ha együtt kell majd dolgoznom a sráccal igy nagyon feszült lenne a hangulat pénteken és szombaton is az volt. De annyira rossz igy hogy minden jól alakult erre egy pillanat alatt minden tönkre ment egy nő miatt aki ráadásul házas is. Tudd valaki bármit tanácsolni amivel rendbe hozhatnám ezt az egészet :(

2014. jún. 30. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:

de mivel kavart be ?

Hazudozott rólad, rányomult a srácra, vagy elmondott rólad valamit a srácnak ami igaz ? vagy mi történt ezt lehet tudni ?

2014. jún. 30. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, ehhez tudni kéne pontosan mit kavart be.
2014. jún. 30. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:
az a baj nem tudom mivel kavart be mert nem olyan régóta dolgozok még itt és nem tud rólam semmit a nő, csak feltűnt hogy egyre boldogabb volt a nő ahogy az én viszonyom romlott a sráccal, de szerintem hazudozhatott össze vissza a hátam mögött a szemembe meg jópofizott.
2014. jún. 30. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már egyértelműen lerázott, akkor hagyd a csudába, mert egyre szánalmasabb leszel a szemében.
2014. jún. 30. 12:57
 5/7 A kérdező kommentje:
csak az a gond hogy kedd este még kérdezte hogy járunk e meg ilyenek , erre a nő meg bekavart és vasárnap hajnalban azt mondta a srác hogy már nem érdeklem
2014. jún. 30. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem eléggé egyértelmű.
2014. jún. 30. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor vagy mondd el neki, hogy nem tudod mit mondott a nő, de mondja el neked, mert te sem tudod mi a franc baja van, plusz amíg téged nem hallgatott meg, ne viselkedjen úgy, mint egy jobbágy; vagy hagyd a francba, mert egy kőbunkó.
2014. jún. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!