Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív apró ajándékötletekre lenne szükségem, Tudnátok segíteni?
Az a helyzet hogy a barátom nemsokára koliba fog költözni messzi innen.A szülinapja pedig szeptemberre esik így az jutott eszembe hogy csinálok neki 20. szülinapjára egy kis dobozt, amibe dolgokat gyűjtök amiről majd kettőnkre gondolhat.A cél a 20 apró ajándék lenne, de ha nem jön össze sem baj nem akarok felesleges "tömőanyagokat".
Eddig amit kigondoltam:
1 Egy kis levél hogy mégis tudja hogy mi miatt kapja ezeket.
2 a kedvenc csokija
3 egy bekeretezett közös kép,
4 kuponfüzet( a kuponokat hétvégente válthatná be nálam mikor hazajön ágyba reggeli, nagy közös séta...)
5 Hétköznapokat szépítő cukorkák( Ez egy kis mosoly csalogató amit én csinálnék . Mindössze egy befőttesüvegre egy kinyomtatott feliratra és sok cukorkára lesz szükségem )
6 Egy törölközőt, amire ráhímzem a nevét
7 Egy sárgadinnyés rágót(ennek külön története van)
és 8.nak csinálnék egy kis zoknimacit kabalának.
Ha tudtok írnátok nekem ehhez hasonló apróságokat?
Köszönöm :D
Én adtam egyik barátnőmnek egy töltényhüvelyt egy vadászpuskából.
Egy másiknak meg,csiszoltam acélból egy szivet(rocker,és van egy olyan,hogy acélszív)
Utóbbi kb 3 óra munka volt...
Írhatsz verset.
Még vannak ilyesmik...
Hát nem akarlak elkeseríteni,de úgy tartott 3 órába,hogy asztalos műhelyben dolgoztam...
Ha akarod,tudnék még csinálni.
Cd összellítás a közös számokból.
veszel neki egy rakás virágot,(nyáron mondanám,hogy szedj)
Egy közös kép üvegbe fúrva,nem drága annyira,de szép.
Esetleg a legegyszerűbb,a mozi.
ha jo a kézugyesseged (ertsd jol :D ), csinalhatsz neki süthető gyurmából (masik neven ékszergyurma) valami kulcstartot. olyan temaju mutyurket amit szeret, pl. ha az autokat akkor egy kormanykereket/ abroncsot/ magat az autot, kedvenc allatot, egy kozos szombolumot, dinnyes ragot :D meg biztos eszembejut valami ha kicsit gondolkodom (ha meg kellenek otletek irj egy privit el ne felejtsem :$)
remelem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!