Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyen lányt hol találhatok...

Ilyen lányt hol találhatok aki nem ítél el a hobbim miatt?

Figyelt kérdés
3.-os gimnazista fiú vagyok. Hobbijaim és egész életem a traktorok, haszonállatok, mezőgazdaság körül forog. Sajnos az osztályomban is elég hátrányos vagyok emiatt, már nem merek bekapcsolódni beszélgetésekbe mert nem tudok hozzászólni olyan témákhoz hogy mai divat, autók, számítástechnika, stb. Bemutatkozáskor is nem tudtam mást mondani, hazudni nem akartam, nem is fogok. Eléggé leírtak a többiek szerintem hogy az osztályprogramokon többször nem tudtam részt venni, mert az pont ütközött az állatok ellátásával vagy hasonlókkal. Mindenki egy parasztnak gondol. Szívem mélyén azért a második helyre egy lány beférne, sőt. De az a baj, hogy nem értenék meg sokan hogy most nem találkozhatunk, mert éppen mennem kell kultivátorozni, vagy éppen bika herélés van. Van esélyem szép lánnyal összejönni ilyen helyzetben? Ti a lány helyében visszautasítanátok? Ha tudnátok ezt hogy a fiú aki udvarol ilyen?
2014. okt. 8. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mezőgazdaságból élő emberrel nehéz együtt élni. Nincs szabadság, nincs ünnep, csak folyamatos nehéz munka. Ez az én életvitelemmel nem összeegyeztethető, nem a munka bűzlik (dolgoztam diákként lovardába, gazdaságba eleget) egyszerűen a diplomámmal és szakmai tapasztalatommal semmit nem tudnék kezdeni egy ilyen helyzetben (a munka meg nem kötne le szellemileg) az meg a halálom hogy eltartott legyek (GYES, GYED kivétel) szeretek pörögni, dolgozni érezni, hogy fontos amit csinálok és jól esik az emberek elismerése. Itt a kérdező még középiskolás én nyilván már az egyetem, vagy suli utáni életre vonatkoztatva írok. Néhány ügyfelem szintén mezőgazdaságban dolgozik és hasonló problémái vannak. Nem egyszerű az biztos. A lányok, nők többsége nincs oda ezért az életért. Úgy látom hasonló körből érdemes választani kérdező, és tény hogy a többség nem viseli jól, ha 2.-3. helyre szorulnak.
2014. okt. 9. 11:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi folyik itt gyöngyösön? :)
2014. okt. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!